Arkadaşlar ayrıLdım :(( yardımlarınızı bekliyorum..

Kız bari doğru düzgün bir sebepten bitti deseydin :) Yani tabi yaşadıklarını Allah düşmanıma yaşatmasın ama ya o zaman deseydin ya da daha ele alınır bir sebeple deseydin canım ya.. Attımı o sana mesaj

Kız bari doğru düzgün bir sebepten bitti deseydin :) Yani tabi yaşadıklarını Allah düşmanıma yaşatmasın ama ya o zaman deseydin ya da daha ele alınır bir sebeple deseydin canım ya.. Attımı o sana mesaj

bu sabah bittimi diye msj attı bende evet bitti dedim oda ii daha benden msj bekleme ozaman yazmış cnm:çok üzgünüm:

Eeee zaten ayrılmak istiyordunuz..
Başarmışsınız..
Biz hangi konuda yardım edecez?:uhm:

aman sakın msj felan atma ya biten bi ilişkiden hayır gelmezki zaten tut ki aldatmış boşver bacım yapan yaptığını bulsunkaydirigubbakcemile5

sana bişii söyleyim mi iyi olmuş. çünkü eğer yanlışım varsa düzelt ama çocuğun okumadığını söylemişsin. sen se okuyorsun. sen okuyacaksın iyi bir iş sahibi olacaksın. o kendini senden aşağı görecek ve sana yapmadığını bırakmayacak. bak ben de eşim de üniversite mezunuyuz. ben 2. üniversiteyi oğluma hamileyken ve onun bebekliği dönemlerinde canımı dişime takıp bitirdim. oğlum 3 yaşına geldi. bu zamana kadar da evde oturup oğlumu büyüttüm. artık iş bulma telaşındayım ve karşıma çıkan muhteşem bir iş fırsatını sırf kocamın egoları yüzünden kabul edemiyorum. bu işe girersem ondan daha mevki sahibi olacağım. bunun farkında ve bunu kıskandı. olmadık bahaneler uydurup işe girmeme engel oluyor. işte senin yaşayacağın da buydu eğer ki ayrılmasaydın. biriyle birlikte olmadan önce statü konusunu iyi düşün. gerçekten de bir süre sonra problem olabiliyor.

ouvvv bunu görmemişim,ee canım sen zaten bırak bu çocuğu seni aldatan adamdan ne bekliyorsun başka?

ayrıca "lolalucy" nin yorumuda çok doğru ileride çok daha büyük sorunlar yaşarsın yol yakınken vazgeç

gelmessen biter diye artislik yaparsın,şimdide ben ne halt yedim diye kara kara düşünürsün:1:
madem adamın seni aldatmasını kabul edip barıştın,ne diye durduk yere gider yapıp huzurunu bozuyosungamyoncuiremsu
şimdi kara kara düşün bakalım nasıl barışırım diye:delphin:

bana defalarca aldatılmayı sineye çekip, camınızın altında beklemedi diye ayrılmanız garip geldi. bence ayrılmanız isabetli olmuş mu, olmuş.sevginin ölçüsü olmaz ama keşke buna bir kıstas ararken camınızın altında beklemeyişini değil de sizi aldatmış olmasını dikkate alsaydınız...bundan sonrası hakkınızda hayırlısı.

Back
X