Arkadaşlar bakabilir misiniz???

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Günaydın öncelikle idrar yollarım da yoğun enfeksiyon varmış doktor ilaç yazdı ama yoğunluktan sormayı unuttum normal adet günüm bugün ama 9 ekim akşamı başlayan lekelenmem oldu bugüne kadar devam etti halen adet olmadım normalde 1 2 gün lekelenmenın ardından kesin adet olurdum bugünle 4.gün gelen giden yok acaba enfeksiyon adet gecikmesi yapar mı yaşayanlarınız yardımcı olabilir mi ( Bu arada bu ay agrı kesici hariç hiç ilaç kullanmadım)

yani tam sebep sayılmıyor ama ben ona yorumluyorum ateşli rahatsızlık geçirmiştim romatizma ile ilgili antibiyotik iğneler ve ağrı kesiciler kullanmıştım belki ondandır dedim ama kaç kere test yaptım bir şeyde çıkmadı kasıklarım belim çok ağrıyordu kist filan da yoktu

yani tam sebep sayılmıyor ama ben ona yorumluyorum ateşli rahatsızlık geçirmiştim romatizma ile ilgili antibiyotik iğneler ve ağrı kesiciler kullanmıştım belki ondandır dedim ama kaç kere test yaptım bir şeyde çıkmadı kasıklarım belim çok ağrıyordu kist filan da yoktu
Antibiyotik kullandığım ay bendede gecikme olmuştu

İdrar yollari iltihabı adet gecikmesi yaparmış konuyu açtım cevabınızda kendim vererek kapatayım istedim 5 günlük lekelenmenin ardından enfeksiyon ilacını içtim tek dozluk suya katılandan sabah Regl oldumo_Oiltihap 5 gün adet gecikmesi yaptı Birgün başınıza gelirse okursunuz diye aydınlatmak istedim:KK52:

Back
X