Arkadaslar bakabilir misiniz ?

anon65656

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
89
-10
1
23
İdrarima çok tutamadım 9 saniye yazıyor yapmam gereken oydu ama aralıklı tuttum ve 4 saniye falan tutmuşumdur. Adetime 7 gün var . Sonucum negatif gibi geldi ama sonra çok çok belirsiz bir çizgi görüyorum gibi geliyor anlamadım.

Eklentiler

• 1000118702.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 40
  • 1000118700.webp
    7 KB · Görüntüleme: 38
Bu kadar silik çizgilere inanmayın. İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor. Yarın sabah ilk idrarla deneyin ve pembe bir şekilde net görürseniz inanın. Döngünün kaçıncı günündesiniz ? Bat neydi

İdrar yetersiz gelse kontrol çizgisinde sorun olurdu yeterli gelmiş. Şu an negatif. Zaten gebelik varsa bile ancak yerleşme aşamasındadır. İdrar testine çıkmaz. Regle 2-3 gün kala yapman lazım en erken

Bu kadar silik çizgilere inanmayın. İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor. Yarın sabah ilk idrarla deneyin ve pembe bir şekilde net görürseniz inanın. Döngünün kaçıncı günündesiniz ? Bat neydi
28-29 günlük döngüde regli oluyorum en son 5 haziranda oldum . Bir sonraki ay 3-4 ünde gelmesi gerekiyor. 2 gün önce karnımda batma hissettim kramp tarzında sabah . O yüzden aslında işkillenip dayanamadım biraz erken mi davrandım bilmiyorum

Benim de bat 2 Temmuz daha çok erken neredeyse 1 hafta var . Bence bekleyin 3 gün sonra bir tekrarlayın

Benimde adet 3 Temmuz sanırım bende bekliyorum bakalım elimde miratech erken gebelik var sizde 2 3 daha bekleyin

Öyle yapacağına karton bardağa idrarini yapıp onun içine soksaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…