Arkadaslar bakabilir misiniz ?

anon65656

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
89
-10
1
23
İdrarima çok tutamadım 9 saniye yazıyor yapmam gereken oydu ama aralıklı tuttum ve 4 saniye falan tutmuşumdur. Adetime 7 gün var . Sonucum negatif gibi geldi ama sonra çok çok belirsiz bir çizgi görüyorum gibi geliyor anlamadım.

Eklentiler

• 1000118702.webp
    1000118702.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 39
  • 1000118700.webp
    1000118700.webp
    7 KB · Görüntüleme: 38
İdrarima çok tutamadım 9 saniye yazıyor yapmam gereken oydu ama aralıklı tuttum ve 4 saniye falan tutmuşumdur. Adetime 7 gün var . Sonucum negatif gibi geldi ama sonra çok çok belirsiz bir çizgi görüyorum gibi geliyor anlamadım.
Bu kadar silik çizgilere inanmayın. İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor. Yarın sabah ilk idrarla deneyin ve pembe bir şekilde net görürseniz inanın. Döngünün kaçıncı günündesiniz ? Bat neydi

İdrar yetersiz gelse kontrol çizgisinde sorun olurdu yeterli gelmiş. Şu an negatif. Zaten gebelik varsa bile ancak yerleşme aşamasındadır. İdrar testine çıkmaz. Regle 2-3 gün kala yapman lazım en erken

Bu kadar silik çizgilere inanmayın. İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor. Yarın sabah ilk idrarla deneyin ve pembe bir şekilde net görürseniz inanın. Döngünün kaçıncı günündesiniz ? Bat neydi
28-29 günlük döngüde regli oluyorum en son 5 haziranda oldum . Bir sonraki ay 3-4 ünde gelmesi gerekiyor. 2 gün önce karnımda batma hissettim kramp tarzında sabah . O yüzden aslında işkillenip dayanamadım biraz erken mi davrandım bilmiyorum

28-29 günlük döngüde regli oluyorum en son 5 haziranda oldum . Bir sonraki ay 3-4 ünde gelmesi gerekiyor. 2 gün önce karnımda batma hissettim kramp tarzında sabah . O yüzden aslında işkillenip dayanamadım biraz erken mi davrandım bilmiyorum
Benim de bat 2 Temmuz daha çok erken neredeyse 1 hafta var . Bence bekleyin 3 gün sonra bir tekrarlayın

Benimde adet 3 Temmuz sanırım bende bekliyorum bakalım elimde miratech erken gebelik var sizde 2 3 daha bekleyin

Öyle yapacağına karton bardağa idrarini yapıp onun içine soksaydın canım

Back
X