Bakabilirmisiniz varmı acaba 1 gün gecikti adetim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu testten pek anlamıyorm ama yok gibi olsa azıcıkta olsa belirirdiBakabilirmisiniz varmı acaba 1 gün gecikti adetim
Ben bu testten pek anlamıyorm ama yok gibi olsa azıcıkta olsa belirirdi
İnşallah rabbim benim gibi isteyen herkese nasip etsin yani şöyle direk görünüyor testte 5 dakika içinde olustu yaniSanki var gibi burada dakan verirseniz daha sağlıklı olur inşallah vardır
![]()
Öyleyse vardırİnşallah rabbim benim gibi isteyen herkese nasip etsin yani şöyle direk görünüyor testte 5 dakika içinde olustu yani
İnşallahÖyleyse vardır![]()
Kuzu ilk testte var gibi gözüküyor ama daha çok yenidir. Birkaç gün sonra yenile testi rengi koyulaşırsa kan vermeye gidersin. İnşallah vardırBakabilirmisiniz varmı acaba 1 gün gecikti adetim
Şimdi tekrar yapicam erken gebelik testi bugün 3 gün geviktiKuzu ilk testte var gibi gözüküyor ama daha çok yenidir. Birkaç gün sonra yenile testi rengi koyulaşırsa kan vermeye gidersin. İnşallah vardır![]()
Yaptınız mı testiŞimdi tekrar yapicam erken gebelik testi bugün 3 gün gevikti
Kan verdim negatif çıktı anlamadim hemen olusmustu o cizgi 3 gün gecikti olsaudi çıkardı herhaldeYaptınız mı testi