Arkadaslar bakar misiniz hamile miyim

LadyAsen

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2023
30
5
6
26
Arkadaslar iki gün önce adet olacak gibi bir ağrı yaşadım kasıklarımdan diz kapaklarıma kadar yaklaşık 3 dk süren bir ağrı. Biz normalde korunuyoruz ama şüpheli bir ilişki yaşadık eşimle . Bugün bir test yaptım ama test sonucum fotoğraftaki gibi. İkinci çizgi çok silik Sizce ben hamile miyim ?

.

Eklentiler

• Screenshot_20250526_075043_Gallery.webp
    Screenshot_20250526_075043_Gallery.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 233
Evet, artı med bu bugün içerisinde başka bir marka deneyim ya da direkt kan vereyim o zaman daha sağlıklı olur , dün de aynı markadan test yaptım çok daha ince bir çizgi vardı bu sabah gerçekten görülür bir şekilde ikinci çizgi belirdi. Adetime daha var son zamanlarda hep düzensiz adet görüyordum bebek de düşünmediğimiz için tam emin olamıyorum dediğiniz gibi kan vermek daha iyi olacaktır

merhabalar benim de kafama takılan bir şey var kızlar her ay adetim gecikiyordu benim 3 4 gün geçen ay 25 nisanda oldum dün gece çamaşırımda ufak bi kan gördüm regl oluyorum diye ped koydum ama gece boyu gelmemiş karnım da şiş kramplar oluyor yani öyle bi ilişki de yaşamadım iyice paranoyak oldum ya

merhabalar benim de kafama takılan bir şey var kızlar her ay adetim gecikiyordu benim 3 4 gün geçen ay 25 nisanda oldum dün gece çamaşırımda ufak bi kan gördüm regl oluyorum diye ped koydum ama gece boyu gelmemiş karnım da şiş kramplar oluyor yani öyle bi ilişki de yaşamadım iyice paranoyak oldum ya
Bazen regl başlangıcı böyle olabiliyor. Şüpheniz yoksa bekleyin olursunuz muhtemelen

Kızlar hamile miyim sizce, hafif ikinci çizgi belirdi 2-3 dakika sonra

Eklentiler

• IMG_5356.webp
    IMG_5356.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 163
  • IMG_5355.webp
    IMG_5355.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 169
Reglime 2 gün daha var daha üç marka var toplamda üçü de silik, bilemedim acaba yalancı pozitif mi
Markaları ne testlerin eğer nimo markaysa yalancı pozitif veriyor ben dün nimo test yaptım hemen çok net şekilde ikinci çizgi çıktı bugün kan verdim negatif çıktı nimo erken gebelik testi sakın yapmayın

Back
X