- 14 Nisan 2022
- 20
- 5
- 36
- 26
- Konu Sahibi Melekhayal14
Adetim 12 gun gecikti kan verdim 129.05 cikti dun sizce daha yükselirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günde bır artışa bakmanız gerekıyor hamılelıgınız hayırlı olsun bu aradaAdetim 12 gun gecikti kan verdim 129.05 cikti dun sizce daha yükselirmi
Tesekkur ederim Allahim herkese hayirli evlatlar hayirli hamilelikler nasip eylesin suan kac haftalik acaba2 günde bır artışa bakmanız gerekıyor hamılelıgınız hayırlı olsun bu arada
Ben malesef hamıle kalamadım dahaTesekkur ederim Allahim herkese hayirli evlatlar hayirli hamilelikler nasip eylesin suan kac haftalik acaba
İki günde bir artışa bakilcak yükselir de sağlıklı değilde sagliksiz denir bilemeyiz yükselir mi yükselmez mi tekrar kan verceksinAdetim 12 gun gecikti kan verdim 129.05 cikti dun sizce daha yükselirmi
Hayir gormedimKahverengi leke gördünüzmü
Ben malesef hamıle kalamadım daha![]()
Allah sağlıklı bır sekılde kucağınıza almayı nasıp etsın wala tüp bebek de yaptırdım ama oda olmadı nasıp dıyoruz artık ben umıdımı kestım çünkü 3 sene oldu nerdeyseÜzülme cnm bnm ben herkes icin dua ediyorum bolbol ümıdıni kesme ben hic umadigim anda hamile kaldim 1 sene 1 aylik evliyim hep ugrasiyorduk sonra herseyi oluruna biraktik bak suan hamileyim
Cnm 25 nisan da 129 du ya bugün 294 e ciktikİki günde bir artışa bakilcak yükselir de sağlıklı değilde sagliksiz denir bilemeyiz yükselir mi yükselmez mi tekrar kan verceksin
Amin kuzum insallah sende anne olursunAllah sağlıklı bır sekılde kucağınıza almayı nasıp etsın wala tüp bebek de yaptırdım ama oda olmadı nasıp dıyoruz artık ben umıdımı kestım çünkü 3 sene oldu nerdeyse
Sağlıklıysa yükselir sağlıksızsa yükselmez takip edilmesi lazımAdetim 12 gun gecikti kan verdim 129.05 cikti dun sizce daha yükselirmi
Cnm bugun 294Sağlıklıysa yükselir sağlıksızsa yükselmez takip edilmesi lazım