Arkadaşlar bana akil verin ne olur saglikli düşünemiyorum sanki :(

Caresizzzz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
250
-40
11
29
Arkadaşlar benim çok yakın kız arkadaşım vardı onu tanıdım kendime geldim komik gelecek ama kadın olduğumu hissettim giyinmeyi kendime bakmayı arkadaş edinmeyi ortama girmeyi. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi biraz yolundaydı ama bana bir zararı yok beni ilgilendirmez diye arkadaşlığımı surduruyordum sonra birlikte spor salonuna yazıldık eşimle orada tanistik ben esimden hoşlanmiyordum ama o yakin arkadasim mrb mrb diyordu ve esimin arkadasiyla sevgiliydi neyse aramizi yapti esimle mutlu olduk sevdik vs esim hep o kizdan uzak dur benim arkadasimla konuşuyor arkadaşımla olan muhabbetini ben bile görüyorum vs vs diye beni uyarıyordu nisanlandik falan arkaadsima esimin rahatsuz oldugunu söyledim seffaf olacagim sana diyerekten... yine bir muddet konustuk evlenmeme yakin muhabbet bicak gibi kesildi suan 7 aylık evliyim 3 aylık hamileyim. Eşimle mutluyum hamile kalmadan once cok bakimliydim ama hamileliğim cok zor geçiyor sürekli bulantı kusma ve bebeğim kanamalı oldu progestan kullandım geçti çok şükür çok sıkılıyorum evde tekim. Çalışacağım dedim doktorum bebegin aşağıda çok dikkat et istirahat et büyüdükçe yukarı çıkacaktır dedi. Elim kolum bağlı oturuyorum evde eşim bakimsizsin demiyor hatta hep Yanım da sagolsun ama hareketlerinden anlıyorum ki eski halimi çok özlüyor ki bunu bir kaç kez de söyledi kendimi çok mutsuz hissediyorum arkadaş edinmeye çalışıyorum edinemiyorum hatta o küstüğüm arkadaşımı özlüyorum. Ondan güç aldigimi bana özgüven verdiğini yanlız kaldığımda daha iyi anladım .... ama o arkadaşımı aramak yanlış bir secim olacak kim bilir. Ne yapacağım ben ? :'(

Eşiniz ne kadar diretse de siz arkadaşınız ile ilişkinizi sürdürmek isteseydiniz diretirdiniz diye düşünüyorum demek ki sizede sonlandırmak makul gelmiş. İnsan zaman zaman bocalıyor veya her şeyi salabiliyor ancak her zaman kurtarıcı gelmiyor kendi kendinize de yetebilmelisiz , başkaları ne düşünürse düşünsün değerlisiniz . Kendi benliğinizi güçlendirmek için destek alabilirsiniz.

Yani niye eşiniz muhabbeti kes diye pat diye kestiniz ki arkadaşınızla? Siz kendinize karşı bir hata gördünüz mü? Bir yanlışını yakaladınız mı? O da konuşmadığınız için kesmiştir muhabbetini sizinle doğal olarak. Ki bir insanın bakımlı olması için bir başkasına ihtitacı yok ki. Youtube makyaj ve bakım kanallarını takip edebilirsiniz bunun için. Komşularınızla iletişim halinde olabilirsiniz.

Eşiniz ne kadar diretse de siz arkadaşınız ile ilişkinizi sürdürmek isteseydiniz diretirdiniz diye düşünüyorum demek ki sizede sonlandırmak makul gelmiş. İnsan zaman zaman bocalıyor veya her şeyi salabiliyor ancak her zaman kurtarıcı gelmiyor kendi kendinize de yetebilmelisiz , başkaları ne düşünürse düşünsün değerlisiniz . Kendi benliğinizi güçlendirmek için destek alabilirsiniz.
Böyle hissetmiyordum , hamile kaldıktan sonra hormonlardan mıdır nedir çok düşünür ve kendimi ağlar halde buldum. Evimin temizliğini yapamıyorum rutin çamaşır bulaşık ve yemek. Dip köşe giremiyorum bebek sıkıntılı diye. Tanıdığım yok güç alamıyorum kendimi değersiz hissediyorum dediginiz ne kadar doğru kendi kendime yetebilmem gerek ama yapamiuorum

Eşinizin arkadaşı iğrenç bir kişilikmiş öncelikle özel olması gereken şeyleri gelmiş eşinize aktarmış ne kadar iğrenç.

Şu koca bulunca arkadasliklarini bitiren insanlara acayip ayar oluyorum...Ne yani önceden bilmiyor muydunuz nasıl insan olduğunu...hayatınıza biri girince o insan isteyince pat diye nasıl siliyorsunuz pes
Halinize gelince hele bi doğum yapın ilk birkaç ay banyo yapcak vakti zor bulacaksiniz ne bakimi...bunlar iyi günleriniz uzgunum

eski halimi çok özlüyor ki bunu bir kaç kez de söyledi kendimi çok mutsuz hissediyorum
Al çocuğu sen taşı deyin o zaman bu nasil bir davarlık yahu. Cocugunu tasiyorsunuz ortada riskli bir gebelik var adamin isteklerine bakin pes.

Arkadaşınız konusunda yanlış yapmışsınız eşinizin hayatiniza bu denli müdahale etmesine baştan izin vermişsiniz hic hoş olmamış dostunuzu onun için kaybetmek.

Siz sevgiliyken birbirinize sadece dualar mi gonderiyordunuz da adam kizin muhabbetlerinden rahatsz olmus, ki msjlari gosterende ayri bir şerefles 🥴

Sizin gibi bir arkadaşım olsun istemezdim ben:süslü:

ya bari 'ben arkadaşlığın önemini özellikle bu arkadaşımın değerini yeni yeni kavramaya başladım. eşimin dayatmasına dayanamadığım için kıza böyle kelek yaptım, çok pişmanım. ne yapsam da kendimi affettirsem? bir yolu bulunur mu? benim aklıma bir şey gelmiyor' tırı vırı gibisinden yazılmış olsa tamam diyeceğim, okuyup geçeceğim ama sen insanı sinirlendiriyorsun ya. bu arkadaşın senin yüzüne bir daha bakar mı acaba? biraz yolunda ne demek? kötü yol mu hani şu sırf kadınların yürüdüğü meşhur yol? yollu denilen kızlardan mı? şeym on yu! ripent ripent ripent!

biraz yolundaydı
Arkasından şu tabiri kullandınız biriyle arkadaşlığı kesmeniz kızın hayrına olmuş.
Kiz sizi kocanızla tanıştırmış ve kiza yol vermişsiniz.
Ayrica ciddi özgüven probleminiz var. Özguveniniz etrafınızdaki kişilere göre şekilleniyorsa eyvah eyvah.

ya bari 'ben arkadaşlığın önemini özellikle bu arkadaşımın değerini yeni yeni kavramaya başladım. eşimin dayatmasına dayanamadığım için kıza böyle kelek yaptım, çok pişmanım. ne yapsam da kendimi affettirsem? bir yolu bulunur mu? benim aklıma bir şey gelmiyor' tırı vırı gibisinden yazılmış olsa tamam diyeceğim, okuyup geçeceğim ama sen insanı sinirlendiriyorsun ya. bu arkadaşın senin yüzüne bir daha bakar mı acaba? biraz yolunda ne demek? kötü yol mu hani şu sırf kadınların yürüdüğü meşhur yol? yollu denilen kızlardan mı? şeym on yu! ripent ripent ripent!
Arkadaşıma şuan mesaj atsam şuan cevap verir öyle bir şey değil. Fakat son zamanlarda eşime karşı tavırlarından sınır olduğum için biraz da kesmeyi mantıklı buldum. Sonuçta eşim bu insandan haz etmiyor bu kızda bundan etmiyor ortada kalan ben olacaktım evlenince işler çığrından çıkacaktı o yüzden arkadaşlık bir yere kadar deyimiyle böyle son noktayı koydum.

Arkasından şu tabiri kullandınız biriyle arkadaşlığı kesmeniz kızın hayrına olmuş.
Kiz sizi kocanızla tanıştırmış ve kiza yol vermişsiniz.
Ayrica ciddi özgüven probleminiz var. Özguveniniz etrafınızdaki kişilere göre şekilleniyorsa eyvah eyvah.
Haksızsınız demeyi çok isterdim ama ne yazık ki diyemiyorum. Özgüvenimi nasıl kazanacağım ..? Hamiellikte daha çok kaybettim sanki

Bunlar iyi günlerin çocuk doğunca banyo yapacak fırsatınız olmuyor diyolar bu doğru mu :KK43:
Şu anın en zor kısmı kendimiz dışında ki bir canı korumak bende riskli bi gebelik yaşıyorum hayatım kısıtlı Özgür hissetmiyorum insanın vücudunun başka bir canı yaşatmaya çalışması çok yorucu beni tek yoran kısmı doğduktan sonra herşey daha kolay

şimdi o ışıklı yolunuzu yalnız yürüyebilirsiniz. gönlünüz rahat olsun.
yolundaydı deyip eleştirmiş ama sayesinde sosyalleşip biri ile tanışmaktan geri durmamışsınız.
muhtemelen içten içe sosyal, girişken, size de faydası olur diye takıldınız, kocayı bulunca işlevi sizin için bitti.
kocanızı eleştirmemeniz ayrı bir konu. insan nasıl arkadaşının sevgilisi ile özelini gündeme alır. ya biz çift olarak yanımızda bu rahatlıkta konuşan bir çift arkadaşımızı aynı anda duymamıza rağmen birbirimize lafını açmadık bir daha.

Bende oyl3
şimdi o ışıklı yolunuzu yalnız yürüyebilirsiniz. gönlünüz rahat olsun.
yolundaydı deyip eleştirmiş ama sayesinde sosyalleşip biri ile tanışmaktan geri durmamışsınız.
muhtemelen içten içe sosyal, girişken, size de faydası olur diye takıldınız, kocayı bulunca işlevi sizin için bitti.
kocanızı eleştirmemeniz ayrı bir konu. insan nasıl arkadaşının sevgilisi ile özelini gündeme alır. ya biz çift olarak yanımızda bu rahatlıkta konuşan bir çift arkadaşımızı aynı anda duymamıza rağmen birbirimize lafını açmadık bir daha.
Çok kötü hissediyorum kendimi bundan sonra ne yapmaliyim

Takıl işte kk da. Kafan dağılır. Gebeyken hepimiz korkuyoruz. Vücut elden gidiyor diye panik oluyoruz. Gerçekten de gidiyor😆 ama sonra toparlıyoruz. Bu bir geçiş evresi.

Back
X