Arkadaşlar bana akil verin ne olur saglikli düşünemiyorum sanki :(

Bende oyl3
Çok kötü hissediyorum kendimi bundan sonra ne yapmaliyim

bu saatten sonra o arkadaşınızın sizinle gene görüşeceğini sanmam, anlamış ve muhabbeti kesmiş. hobi edinmeye bakın, çok hareket etmeden ev içerisinde kafanızı dağıtacak şeyler bulun.
ancak sizin asıl sıkıntınız özgüven. eşinizin yönlendirmesine, beğenmemesine tepkisiz kalışınız.
beyhan budak videoları dinleyebilirsiniz youtube'da.

Böyle hissetmiyordum , hamile kaldıktan sonra hormonlardan mıdır nedir çok düşünür ve kendimi ağlar halde buldum. Evimin temizliğini yapamıyorum rutin çamaşır bulaşık ve yemek. Dip köşe giremiyorum bebek sıkıntılı diye. Tanıdığım yok güç alamıyorum kendimi değersiz hissediyorum dediginiz ne kadar doğru kendi kendime yetebilmem gerek ama yapamiuorum

Ooo bu evlilik daha çok darbe alacak. Ilk 6 ayda hamile kalmak+otoriter, arkadaşlara karişan, ev işi yapmayan paşazade+kendini ev işleri ile değer gören pembik gelin.

Şimdiden ufkunu genişletmesen ve eşini ev işlerine dahil edip, kendi değerini güzellikle, ev işleri ile ölçmeyi birakmazsan, daha çoook konu açarsin benden söylemesi.

Peki eşiniz o adi şeref yoksunu arkadaşıyla olan iletişimini kesti mi?burda iletişim kesilmesi gereken tek kişi oymuş çünkü.Sevgilisi olan kızla özel hayatını arkadaşına anlatan kişiden size hayır mı gelir?kız ne yaşarsa yaşasın kendi hayatı, size olumlu katkısı olması dışında ne yapmış?Kocanızda gözü olsa sizinle tanıştırmaz kendine ayarlamaya çalışırdı,öyle bir riskte yok.Boşuna demiyorlar iyilik yap kötülük bul diye.Önceden de çok sağlıklı düşünemiyor muşsunuz zaten, kendinize süresi dolana kadar idare edecek birini bulun, kocanız görüşme deyince kesersiniz görüşmeyi

Arkadaşlar benim çok yakın kız arkadaşım vardı onu tanıdım kendime geldim komik gelecek ama kadın olduğumu hissettim giyinmeyi kendime bakmayı arkadaş edinmeyi ortama girmeyi. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi biraz yolundaydı ama bana bir zararı yok beni ilgilendirmez diye arkadaşlığımı surduruyordum sonra birlikte spor salonuna yazıldık eşimle orada tanistik ben esimden hoşlanmiyordum ama o yakin arkadasim mrb mrb diyordu ve esimin arkadasiyla sevgiliydi neyse aramizi yapti esimle mutlu olduk sevdik vs esim hep o kizdan uzak dur benim arkadasimla konuşuyor arkadaşımla olan muhabbetini ben bile görüyorum vs vs diye beni uyarıyordu nisanlandik falan arkaadsima esimin rahatsuz oldugunu söyledim seffaf olacagim sana diyerekten... yine bir muddet konustuk evlenmeme yakin muhabbet bicak gibi kesildi suan 7 aylık evliyim 3 aylık hamileyim. Eşimle mutluyum hamile kalmadan once cok bakimliydim ama hamileliğim cok zor geçiyor sürekli bulantı kusma ve bebeğim kanamalı oldu progestan kullandım geçti çok şükür çok sıkılıyorum evde tekim. Çalışacağım dedim doktorum bebegin aşağıda çok dikkat et istirahat et büyüdükçe yukarı çıkacaktır dedi. Elim kolum bağlı oturuyorum evde eşim bakimsizsin demiyor hatta hep Yanım da sagolsun ama hareketlerinden anlıyorum ki eski halimi çok özlüyor ki bunu bir kaç kez de söyledi kendimi çok mutsuz hissediyorum arkadaş edinmeye çalışıyorum edinemiyorum hatta o küstüğüm arkadaşımı özlüyorum. Ondan güç aldigimi bana özgüven verdiğini yanlız kaldığımda daha iyi anladım .... ama o arkadaşımı aramak yanlış bir secim olacak kim bilir. Ne yapacağım ben ? :'(
"Kocayı bulduğu anda arkadaşına yollu diyip sepetleyen insanın dramı" olmalıydı başlık. Söyleyeceklerim bu kadar.

biraz yolundaydı
Birazı nasıldı :D yani azı çoğu oluyor mu ?
Birde ona yollu deyip , aynı yollarda yürümüşsünüz. Haliniz için bir şey diyemeyeceğim ama kadın eminim sizle görüşmediğine mutludur.
Sizde bundan sonra eşinin istediğiyle görüşen , ki kimseyi isteyeceğini sanmıyorum, sabah akşam evde oturan bir kadın olursunuz.

Back
X