- 15 Ekim 2016
- 14
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Birefeannesi
-
Doğru söylüyorsunuz ama doğumumu o hastanede yaptım ve doğduğundan beri oğlumun doktoru o olduğu için degistirmek istememiştim oğlum hakkında bilgisi olduğu için yoksa başka bi sebebi yok. Ama çok pişman oldum.Merakımdan soruyorum.
Neden illa o doktor?
Yaşı falan da çok yok, hani öyle bir tecrübesi yoktur.
Aylık kontrol için 1 ay randevu almaya çalışmaya değecek neyi var?
Doğru söylüyorsunuz ama doğumumu o hastanede yaptım ve doğduğundan beri oğlumun doktoru o olduğu için degistirmek istememiştim oğlum hakkında bilgisi olduğu için yoksa başka bi sebebi yok. Ama çok pişman oldum.
Anladım teşekkür ederim . Değiştirdim zaten ama yinede bu olayı sindiremiyorum bişeyler yapılsın istiyorum . Elimden geldiğince yazıyorum işte bağzı yerlereYok laf sokmak istemedim gerçekten merak etmiştim.
Bence hastaneyi de doktoru da değiştirin.
Bu arada twitter,şikayetvar, ekşi gibi platformlarda rezalet başlığı açmak da iş görebilir.
Aile hekimliğine çocukla tek başıma gitmem zor olduğu için nasıl olsa her ay kontrole gidiyoruz diye hastanede yaptırıyoruz .Aşılarinizi aile hekimliğin de yaptırmıyor musunuz? Ben bunu anlamadım özelde mi yapıyorsunuz?
Zaten o kişiyi bulsak onada diyeceğimiz çok şey var ama canım işte bulamıyoruz hatta eşim baş hekime aynısını söyledi ama adamın hiç bişey umrunda değil bulabiliyorsaniz bulun dedi ve istediğiniz yere gidin şikayet edin dedi . Sağlık Bakanlığına şikayet ettik ama özel hastane olduğu için çok ciddi bişey olmadığında müdahele etmiyorlarmiş maalesefşey canım baş hekimle hastanenin yöneticisi bazen aynı kişi olmuyor. özel hastanelerde baş hekiminde bağlı olduğu birisi olur . sağlık yöneticisi gibi bir ünvanı var . hastanenin sahibi gibi ona da bir güzel giydirebilirsin :) ama ilk işin sağlık bakanlığına şikayet etmek olsun tabii
çok James bond ca olacak ama tahminiyen hastane o zaman bir şirketler grubuna ait o grubu bulursanız çok daha güzel olur çok daha büyük iş çıkarZaten o kişiyi bulsak onada diyeceğimiz çok şey var ama canım işte bulamıyoruz hatta eşim baş hekime aynısını söyledi ama adamın hiç bişey umrunda değil bulabiliyorsaniz bulun dedi ve istediğiniz yere gidin şikayet edin dedi . Sağlık Bakanlığına şikayet ettik ama özel hastane olduğu için çok ciddi bişey olmadığında müdahele etmiyorlarmiş maalesef
İlahi ya siz çok yaşayın emi akşam akşam benide güldürdünüzçok James bond ca olacak ama tahminiyen hastane o zaman bir şirketler grubuna ait o grubu bulursanız çok daha güzel olur çok daha büyük iş çıkar
Sağolun değiştirdim zaten ama bu olayın peşini bırakmak istemiyorumdegistirin doktoru,hickimse vazgecilmez degil ki..paranizla rezil oluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?