Arkadaşlar bana yardım edin

Birefeannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
14
0
1
32
Akademi hastanesi çocuk doktoru Erdal pazar 'a oğlumun aşılarını ve aylık takibini yaptırabilmek için 1 Aydır randevu alamaya çalışıyordum ama doktorumuzu başka bi bölüme yönlendirdikleri için bi türlü alamadım 1 ay sonunda doktorumuzun randevuları açılmış neyse saat 11:30 randevu alıp hastaneye gittik ve doktorun hemşiresi yanımıza gelerek doktorun 15 dk sonra geleceğini söyledi bizde sorun etmedik sonuçta onlarda bir insan belki işi vardır falan diye neyse biz beklemeye başladık bu arada 6 aylık bebeğim beklemekten sıkılmaya başladı ve uyuya kaldı bu arada biz beklerken saat 12:30 oldu ve 1 saat geçmesine rağmen doktor hala gelmedi hemşire yanımıza gelerek doktorun hastane dışında olduğunu ve ne zaman geleceğinin belli olmadığını söylerek beklemeyin boşuna diyerek bizi gönderdiler . Biz bunun üzerine doğal olarak baş hekime çıktık çünkü doktor bey 1 aydır randevu almaya çalıştığımızı bildiği halde bizim randevu saatimizde hastane dışına çıkmış olması ve hemşirenin gelecek diye sürekli bizi bekletmesi ama tabi baş hekim bizi odasından kovmaktan beter etti aynen size aramızdaki diyaloğu anlatıyorum( biz bu olanları baş hekime anlattık bize Eee napim şimdi benim haberim var gittiğinden diyor , peki diyoruz bize neden haber vermediniz bebeğim 1 saat kucağımda 2 büklüm uyuyakaldı diyorum haber verseymişler o onların hatası banane diyor doktor 2 de gelecek randevusu var o zman gelin diyor dalga geçer gibi peki bu durumda siz ne yapacaksınız diyorum o sizi ilgilendirmez diyor hadi size iyi günler diyerek bizi odasından kovmaktan beter etti .siz olsanız benim yerimde ne yapardınız ?

Sağlık bakanlığına mu şikayet ediliyor bilmiyorum araştırın doktor içinde başhekim içinde şikayette bulunun.
2'de randevusu varmışmış gelirmiş, sanki siz geçerken uğradınız tövbe est.

Doktorlarin umurunda mi kucucuk bebek. hastsnelerin cogu boyle suratsiz umursamaz doktorlarla ve hemsirelere dolu insanlar hasta kac saattir bekliyorlar umurlarinda degil

Sağlık Bakanlığına şikayet etti eşim ama özel hastane olduğu için çok acil bi durum olmayınca birsey yapılmıyormuş. Onun dışında bimer e yazdım , şikayet var a ve buraya yazdım . Baş hekime şikayet ettik ama oda umursamadı ve resmen bizi odasından kovmaktan beter etti .

Ya gerçekten anlamıyorum sanki saat 2 de olan randevuda bizim ki değil bizim çocuğumuzun canı daha mı kıymetSiz.

Merakımdan soruyorum.
Neden illa o doktor?
Yaşı falan da çok yok, hani öyle bir tecrübesi yoktur.
Aylık kontrol için 1 ay randevu almaya çalışmaya değecek neyi var?
Doğru söylüyorsunuz ama doğumumu o hastanede yaptım ve doğduğundan beri oğlumun doktoru o olduğu için degistirmek istememiştim oğlum hakkında bilgisi olduğu için yoksa başka bi sebebi yok. Ama çok pişman oldum.

Doğru söylüyorsunuz ama doğumumu o hastanede yaptım ve doğduğundan beri oğlumun doktoru o olduğu için degistirmek istememiştim oğlum hakkında bilgisi olduğu için yoksa başka bi sebebi yok. Ama çok pişman oldum.

Yok laf sokmak istemedim gerçekten merak etmiştim.
Bence hastaneyi de doktoru da değiştirin.
Bu arada twitter,şikayetvar, ekşi gibi platformlarda rezalet başlığı açmak da iş görebilir.

Yok laf sokmak istemedim gerçekten merak etmiştim.
Bence hastaneyi de doktoru da değiştirin.
Bu arada twitter,şikayetvar, ekşi gibi platformlarda rezalet başlığı açmak da iş görebilir.
Anladım teşekkür ederim . Değiştirdim zaten ama yinede bu olayı sindiremiyorum bişeyler yapılsın istiyorum . Elimden geldiğince yazıyorum işte bağzı yerlere

Aşılarinizi aile hekimliğin de yaptırmıyor musunuz? Ben bunu anlamadım özelde mi yapıyorsunuz?

şey canım baş hekimle hastanenin yöneticisi bazen aynı kişi olmuyor. özel hastanelerde baş hekiminde bağlı olduğu birisi olur . sağlık yöneticisi gibi bir ünvanı var . hastanenin sahibi gibi ona da bir güzel giydirebilirsin :) ama ilk işin sağlık bakanlığına şikayet etmek olsun tabii

şey canım baş hekimle hastanenin yöneticisi bazen aynı kişi olmuyor. özel hastanelerde baş hekiminde bağlı olduğu birisi olur . sağlık yöneticisi gibi bir ünvanı var . hastanenin sahibi gibi ona da bir güzel giydirebilirsin :) ama ilk işin sağlık bakanlığına şikayet etmek olsun tabii
Zaten o kişiyi bulsak onada diyeceğimiz çok şey var ama canım işte bulamıyoruz hatta eşim baş hekime aynısını söyledi ama adamın hiç bişey umrunda değil bulabiliyorsaniz bulun dedi ve istediğiniz yere gidin şikayet edin dedi . Sağlık Bakanlığına şikayet ettik ama özel hastane olduğu için çok ciddi bişey olmadığında müdahele etmiyorlarmiş maalesef

Zaten o kişiyi bulsak onada diyeceğimiz çok şey var ama canım işte bulamıyoruz hatta eşim baş hekime aynısını söyledi ama adamın hiç bişey umrunda değil bulabiliyorsaniz bulun dedi ve istediğiniz yere gidin şikayet edin dedi . Sağlık Bakanlığına şikayet ettik ama özel hastane olduğu için çok ciddi bişey olmadığında müdahele etmiyorlarmiş maalesef
çok James bond ca olacak ama tahminiyen hastane o zaman bir şirketler grubuna ait o grubu bulursanız çok daha güzel olur çok daha büyük iş çıkar :D

çok James bond ca olacak ama tahminiyen hastane o zaman bir şirketler grubuna ait o grubu bulursanız çok daha güzel olur çok daha büyük iş çıkar :KK70:
İlahi ya siz çok yaşayın emi akşam akşam benide güldürdünüz :KK48: valla onu bunu bilmem ama bu işin sonunu bırakmıcam elbet bana burdan yardımcı olacak birisi de çıkar belki ☺:skandal:

Back
X