Arkadaslar basıma bela ettım galıba bu cocugu cıddı tırstım :\

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
netten bır çocukla tanıştım meğerse benım evıme 10 dakıka mesafe bır yerde çalışıyor inşaat muhendısı tipi fena degıl bende boşluk anındayım konuştum falan whatsapp tan ev adresım bıle gıtmıs sonra aşırı ustume gelmesı benı bunalttı çapkın sankı 33 yasında ama bılmıyorum bır yerde bırseyler eksık kaldı benden cok hoşlanmış benden kalıtelısını bulamazsın dıyo senden cok hoşlandım dıyo sureklı arıyo zaten evıme cok yakın bır yerde kafam cok karıştı ne yapıcam ben bunu? calıstıgı yerıde gördüm bır kez kapıda gorustum geçerken fena degıl ama çapkın gıbı geldı .. arkadaşlar bu basıma bela olurmu? cok ısrarcı? evımın adresını bıle ogrendı ya

E gorusmeye devam edecekseniz edin, etmeyecekseniz net sekilde kesin iletisimi.
Boyle arada derede bir gorusurseniz cocukta israr eder dogal olarak.
Capkin oldugunu tipinden mi anladiniz, belki degil.

E gorusmeye devam edecekseniz edin, etmeyecekseniz net sekilde kesin iletisimi.
Boyle arada derede bir gorusurseniz cocukta israr eder dogal olarak.
Capkin oldugunu tipinden mi anladiniz, belki degil.

tipinden konuşmasından anladım ban karsı saygısızlık yapmadı ama kendını bulunmaz hınt kuması falan zannediyor sen guzelsın bende yakışıklıyım ıkızmıde okumuş ınsanlarız bırbırımızden ıyısınımı bulucaz dıyor bıde kendıne fazla guvenıyor öyle cokkk yakışıklıda degıl yanı

Eger hoslandiysan bi sans verebilirsin bence tanimak adina. Baktin hosuna gitmiyor hareketleri kesersin gorusmeyi.

Hoşlanmadıysanız, görüşmek istemediğiniz söyleyin ve görüşmeyin. Rahatsız ederse şikayet edersiniz. Yapılacak tek şey bu yani, bela olur diye görüşmeye devam edecek değilsiniz sanırım?

Wp den adres bulması için konum bilginizi atmış olmalısınız ya da sizi zaten tanıyordu.

Hastayım böyle sorulara..
Kardeş biz ne bilelim bela olur mu olmaz mı?
Üstüne düşüyormuş, rahatsızsan kes iletişimi bitsin.

Ben de her gün evini basıyor sandım başlığı okuyunca.

Bela olacak bişey yapmamışki çocuk. Hoşlandığı için aramış sormuş. Arama de olsun bitsin.

Back
X