Doğuma Hazırlık arkadaşlar bebeğime isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

berill85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
55
8
36
36
bebeğime kadir ismini koymak istiyorum tek takılmaz diyorlar doğrumu acil yardım...

Olur mu hiç öyle şey. Ne istiyorsanız onu koyun. Çakma din alimlerine inanmayın. Açın Kurandan bakın. Allah hiç öyle bir şey demiş mi?

arkadaşlarım eşim abdulkadir koyalım çok koymak istiyorsan diyor abdulkadir de bana biraz uzun gibi geliyor kadirin yanına bir isim daha eklemeyi düşünüyordum ama eşim ısrarla ağır gelir diyor...

sizce abdulkadir koyan varmı bebeklere ben çevremde duymadım babamın ismi diye kadir koymak istiyordum ...

arkadaşlarım eşim abdulkadir koyalım çok koymak istiyorsan diyor abdulkadir de bana biraz uzun gibi geliyor kadirin yanına bir isim daha eklemeyi düşünüyordum ama eşim ısrarla ağır gelir diyor...
İsim mi kalmadı boşver başka isim bul sen de

bizim komşunun oğlu kadir. kadir gecesi doğmuştu. o nedenle ismiyle geldi derler ya. öyle koydular. 4 yaşında filan çok tatlı çok akıllı bir çocuk.

kızlar doğuma 7 hafta falan kaldı bebek şekeri falan bastırıcam ismi belli olsun istiyorum .acele etmemim sebebi bu eşimle tartışıyoruz kadir ismi tek koyulmaz diye en son sizlerden yardım almam gerektiğini düşündüm

kızlar doğuma 7 hafta falan kaldı bebek şekeri falan bastırıcam ismi belli olsun istiyorum .acele etmemim sebebi bu eşimle tartışıyoruz kadir ismi tek koyulmaz diye en son sizlerden yardım almam gerektiğini düşündüm
Tek konulmaz deniyordu sabah kk da denk geldim
Hani Kadir Can koyabilirsin demiyorlar Abdulkadir koyun diyorlardı

hepinize çok teşekkürler .bazen düşünüyorum eşim koymak istemediği içinmi yanına ekleme yapıyor diye ...

sonuçda bende kadirin yanına bir isim eklicektim eşim kabul etmedi ben karışmam diyor ozaman abdulkadir olucak ....

Benim bir arkadaşım da Kadir gecesi doğan oğluna Kadir Emir adını vermişti, Kadir gecesi doğunca onuda koyalım diye düşünmüşler. Çok başarılı ve çok akıllı bir çocuk.

Kadirhan :) oldu mu bilmedm ama Melik aziz Alim Hamit Celil Muhsin nur bu isimler çok sıklıkla konulan isimler ve ben ilk defa tek olmaz diye duydum

Back
X