- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim❤ ama burda daha once ilk ultrason goruntusunden kesedeki konuma gire tahminde bulunan cok kisi vardi ona istinaden:)
Amin insallahHmm ondan bilgim yok benim :) Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde
![]()
Konumuna gore mi kiz sence hayirli saglikli olsun ins tesekkurler yorumun icin canim:)Canım teoriye göre kız sağlıkla gelsin ınş.
Amin canım ınş.Evet ultrason kağıdını karnına köy bebek solda kalıyorsa kız deniliyor. Sola yerleşmiş bebeğin.sağlıkla gelsin ınş.Konumuna gore mi kiz sence hayirli saglikli olsun ins tesekkurler yorumun icin canim:)
Ins oyledir bi oğlum var çünkü merak edip onun usgsine baktim oda saga yerlermis duruyor cok ilginc:)Ogrenince yazarimAmin canım ınş.Evet ultrason kağıdını karnına köy bebek solda kalıyorsa kız deniliyor. Sola yerleşmiş bebeğin.sağlıkla gelsin ınş.
Ogrenince yazarim tesekkurler:)bencedw kiz:)))))
Evet canım çoğunda tutuyor sağlıkla gelsin ınşIns oyledir bi oğlum var çünkü merak edip onun usgsine baktim oda saga yerlermis duruyor cok ilginc:)Ogrenince yazarim
Ilk kez duyuyorum benBir de ense kalınlığından da cinsiyet tahmin ediliyormuş diyenler var, duydunuz mu kızlar bu tarz birşey?
Resmin telefondan megapiksel dusuk cek bende öyle yukleyebildim daha sonra dosya yukleye tikla oradan dokumanlara tikla cektigin resmi ekleKizlar ben resim ekleyemiyorum neden acaba bende kese sekli resmini eklemek istiyrm ama olmuyor
Canım teoriye göre kız sağlıkla gelsin ınş.