• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bebek kesesi oluştuktan sonra düşük

umutolsun

umudum yine geride kaldı
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
2.465
477
648
36
arkadaşalar aranızda bebek kesesi oluştuktan sonra keseyi görmeye gittiğinde kanamsı olup sonrada düşük yapan varmı ne olur yardımcı olun

canım bnim öyle oldu 1.de keseyi gördük 2gün sonra düştü 2.de kalp atışlarını gördük yine düştü şimdi 3.tüp bebek uygulamasındayız 4.günüm bugun inşallah aynı şeyleri yaşamam bidaha

sinemcim nasıl yani keseyi gördükten sonra kanamylaı düştü

evet canım benim her ikiside kanamayla düştü ilkinde çok değildi ama 2.de daha çok kanamam oldu seninde kanamanmı var

siznem evet kanama doktor hiç bi müdahale yapmadımı sebeb olarak ne gösterdi bana biraz yardımcı olurmusun sence kendiliğinden düşse bile rahmin temizlenmesi gerekmezmi sana düşmesine yardımcı bir ilaç falan vermişmiydi

merhaba benim 2 düşüğümde kese görürüldükten sonra yoğun bir kanamayla oldu. 1 hft 10 gün kanamam sürdü. kanama başladıktan sonra pek müdahele edecek bişi olmuyor ilk 12 hft da. Doktorun söylediği erken dönem düşüklerde ssorun genelde embriyodaki genetik bozukluklardan olabiliyormuş. Allah yardımcımız olsun , isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.

siznem evet kanama doktor hiç bi müdahale yapmadımı sebeb olarak ne gösterdi bana biraz yardımcı olurmusun sence kendiliğinden düşse bile rahmin temizlenmesi gerekmezmi sana düşmesine yardımcı bir ilaç falan vermişmiydi

canım kanama başlayın pek müdahale yapmıyolar bana hiç bişey vermedi 2.de kürtaj oldum parça kalmış içerde düşmesine yardımcı ilaç filan vermedi kendiliğinden düştü zaten ama herkezin farklı olabiliyor inşallah tutunur bebişin sana yanlış hatırlamıyorsam sen daha yeni öğrendin hamile olduğunu galiba inşallah bişey olmaz bebişine rabbim yardımcınız olsun

yok canım hamile degilim benimde 1.de degerlerim sürekli yükseldi ama keseyi doktorlar bi türlü göremedi şimdi tekrar tüp bebek uygulandı bu defada deger cok düşüktü arkadasımın kese görmeye gidecekte kanamsıda var aceba bi zararı olurmu vücuduna kürtaj yapılmazsa diye sordum

sinem sen keseye görmeye gittiginde kanamn varmıydı yoksa doktordan gelincemi başladı bide doktor sana ne demişti

canım ben keseye görmeye gittiğimde kanamam yoktu geldikten sonra başladı tabi kanama olmayınca keseyide görünce doktor bişey demedi 2gün sonrada düşük oldu sonrasında aşırı kanamam varken gittim kese vardı kalp atışları vardı ama eve gelince yine düştü doktorum kalp atışları duyulan bebekler kolay kolay düşmez dedi ama önemli olan sancının geçmesi ağrı kesici bi ilaç verdi ama olmadı yine inşallah bu sefer aynı eyler olmaz

mner canım sendedemi kese göründükten sonra düştü ne kadar sonra böyle düşünce neden hiç bi mudahale yapılmıyor

mner canım sendedemi kese göründükten sonra düştü ne kadar sonra böyle düşünce neden hiç bi mudahale yapılmıyor

bebeğin düşeceği varsa düşüyor neden müdahale yapılsın ki? sağlıksız gebelik oluşmuş ve düşük başlamış bu dakikadan sonra yapacak bi şey olmuyor. bende kese için gün sayarken düşük yapmıştım. kahverengi akıntım vardı doktor sorun yok dedi iki gün sonra bir kaç damla kan aktı hemen gittim. ama değerim düşmüştü. kese görmeye gidemedim o nedenle. kese görünmeyene kadar oluşan gebelikler kimyasal gebelik olarak adlandırılıyor. kimyasal gebelikte yapılacak hiç bir şey yoktur canım.

aman bu dünya boş uğraştıgımız şeyler beni cok yordu yıprattı

canım ben keseye görmeye gittiğimde kanamam yoktu geldikten sonra başladı tabi kanama olmayınca keseyide görünce doktor bişey demedi 2gün sonrada düşük oldu sonrasında aşırı kanamam varken gittim kese vardı kalp atışları vardı ama eve gelince yine düştü doktorum kalp atışları duyulan bebekler kolay kolay düşmez dedi ama önemli olan sancının geçmesi ağrı kesici bi ilaç verdi ama olmadı yine inşallah bu sefer aynı eyler olmaz

sinem..geçmiş olsun...bende bu durumu 3 kez yaşadım...benimkilerde tüp bebekti....sana bundan sonra yapılacak tedavide farklı bişey uygulanacakmı?? birde sana kan pıhtılaşması testi yapıldımı?

bnde 4 haftalik gebeyim ce cuma gunu ozel soktor gittim kese oluamus..benm sorum bugun esim carsiya gitti arkasindan yetismek icin biraz hizli yurudum hatta biraz kostum simdi kasigimin iki tarafindada agri var bisey olmusmudur

Back
X