Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siznem evet kanama doktor hiç bi müdahale yapmadımı sebeb olarak ne gösterdi bana biraz yardımcı olurmusun sence kendiliğinden düşse bile rahmin temizlenmesi gerekmezmi sana düşmesine yardımcı bir ilaç falan vermişmiydi
mner canım sendedemi kese göründükten sonra düştü ne kadar sonra böyle düşünce neden hiç bi mudahale yapılmıyor
simten canım gecmiş olsun degerin kaca kadar yükselmişti
canım ben keseye görmeye gittiğimde kanamam yoktu geldikten sonra başladı tabi kanama olmayınca keseyide görünce doktor bişey demedi 2gün sonrada düşük oldu sonrasında aşırı kanamam varken gittim kese vardı kalp atışları vardı ama eve gelince yine düştü doktorum kalp atışları duyulan bebekler kolay kolay düşmez dedi ama önemli olan sancının geçmesi ağrı kesici bi ilaç verdi ama olmadı yine inşallah bu sefer aynı eyler olmaz
bnde 4 haftalik gebeyim ce cuma gunu ozel soktor gittim kese oluamus..benm sorum bugun esim carsiya gitti arkasindan yetismek icin biraz hizli yurudum hatta biraz kostum simdi kasigimin iki tarafindada agri var bisey olmusmudurcanım ben keseye görmeye gittiğimde kanamam yoktu geldikten sonra başladı tabi kanama olmayınca keseyide görünce doktor bişey demedi 2gün sonrada düşük oldu sonrasında aşırı kanamam varken gittim kese vardı kalp atışları vardı ama eve gelince yine düştü doktorum kalp atışları duyulan bebekler kolay kolay düşmez dedi ama önemli olan sancının geçmesi ağrı kesici bi ilaç verdi ama olmadı yine inşallah bu sefer aynı eyler olmaz