Arkadaslar bebeklerimize su çiçeği aşısı...:)

chatlak_4180

serap
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
535
6
96
45
Kocaeli
doktorumuz geçen ayki kontrolde su çiçegi aşısı var demişti bu ay için bizde bugün gittik ve su çiçegi aşımızı olduk sizlerde yaptıran varmı arkadaslar devlet karsılamıyor çünkü saglık ocakları yapmıyor doktorum çok önemli bir aşı oldugunu söyledi bu aşıdan sonra biraz ateş yapıcak gibi kızlar gece ateş düşürücü versem olurmu ben doktoruma sormayı unuttum acaba sizdede böyle bişey yaaşayan varmı...öptüm canlarım şimdiden tşk ederima.s.

canım bende özelde yaptırıcam gerçekten çok önemli bir aşı.ben genelde her aşıdan sonra ağrı kesici veriyorum oğluma.doktor bir zararının olmadığı söyledi.

ben bugün yaptırcaktım yine erteledim eczacı aklımı karıştırdı kendime düüşünme pqyı vereyim dedim.

bugn eczaneye gittik su çiçeği aşısı 67 TL kızlar, sağlık ocağına aşıyı alıp götürürseniz ücreesiz yapıyorlar, yoksa özel hastaneler vurma ücreti de kesiyorlar.

Biz yaptırdık canım hiç ateş ,huysuzluk falan olmadı dr.umuz da yapmaz demişti zaten .Biz aynı gün KKK aşısınıda yaptırdık o yüzden ayrı ayrı fiyatlarını bilmiyorum .KKK içinde sağlık ocaklarına gelen aşılar hindistanda üretiliyormuş o yüzden çok güvenmiyorum demişti .2 aşıya 75 tl .verdik .

evet kızlar aşı 67 ytl hastanede ücretsiz vurdular bize saglık ocagı aşı götürsek bile yapmam dedi bide bişey sorcam bu KKK aşısı ne kızlar açılımı nee bize bu aşıdan bahsetmedi merak ettim

evet kızlar aşı 67 ytl hastanede ücretsiz vurdular bize saglık ocagı aşı götürsek bile yapmam dedi bide bişey sorcam bu KKK aşısı ne kızlar açılımı nee bize bu aşıdan bahsetmedi merak ettim

Kızamık,kızamıkçık,kabakulak canım .o normalde ücretsiz 1 yaş aşılarında yapmış olmaları lazım bir aşı karnesine bak istersen.

kızlar bu konuyu kapatmak zorundayım ya bebeklerimizle ilgili çeşitli sorulardan..ya da aşı takvimi topiğinden devam edelim lütfen..tşk.ler...

Back
X