Arkadaşlar bebisimin bacak arasına bakarmisiniz cinsiyet tahmini yaparmısiniz

Duygulumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2021
604
223
33
28
Merhaba 2 gün önce 16+2 günlük iken doktora gittim cinsiyetini söyledi birde siz tahmin edin lütfen anlayan var ise arkadaşlar

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-06-22-32-16-47_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    Screenshot_2022-10-06-22-32-16-47_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 261
  • Screenshot_2022-10-06-22-32-08-39_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    Screenshot_2022-10-06-22-32-08-39_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 230
  • Screenshot_2022-10-06-22-32-03-60_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    Screenshot_2022-10-06-22-32-03-60_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 224
Anlamıyorsan gereksiz yorum da yapma !!!!! Ne kadar çok seviyorsunuz insanların kalbini kırmayı !
Arkadaşım önce üslubunu topla. Doktor söylemiş zaten ne olduğunu, daha burada anket açmanın mantığı nedir bir de bacak arasına bakın gibi saçma bir ifadeyle

Arkadaşım önce üslubunu topla. Doktor söylemiş zaten ne olduğunu, daha burada anket açmanın mantığı nedir bir de bacak arasına bakın gibi saçma bir ifadeyle
Sen ne konuşuyorsun ya ordan avukatimisin ne dedim ben Allah'ım yarabbim ya ben bu güzel duyguyu paylaşmak istiyorum sizlerle sadece ve de emin olamadım eşim de erkege benzettim dedi galiba siz yeni takiliyorsunuz bu sayfada bu zamana kadar kimsenin kalbini kırmadım kıran olmadı ne yapmaya çalışıyorsunuz eğer yorumu yoksa yazmasın neden kalp kırıyor size mi soracağım ne gibi konu açacağımi bana bu şekilde tepki vereceğinize gidin saçma sapan konu açan insanlara yorum yapın seviyorsunuz galiba ortalık karıştırmayı

Allah allah arkadas bir de usluptan mi bahsediyor? Bir onceki konuda bana uslubunu cok guzel bir sekilde ispatlamisti. Hosunuza gitmediyse yorum yapmayin. Her seyi elestirip kimseyi begenmeyen bir tip gelene gidene yargi dagitiyor. Sen ve senin gibileri bu platformda istemiyoruz. Cok bos vaktin varsa kendi actigin konularla ilgili asar kesersin. İnsanlarin guzel duygulariyla acmis olduklari konularla surekli onlari demoralize etmeye hakkin yok.
Sen ne konuşuyorsun ya ordan avukatimisin ne dedim ben Allah'ım yarabbim ya ben bu güzel duyguyu paylaşmak istiyorum sizlerle sadece ve de emin olamadım eşim de erkege benzettim dedi galiba siz yeni takiliyorsunuz bu sayfada bu zamana kadar kimsenin kalbini kırmadım kıran olmadı ne yapmaya çalışıyorsunuz eğer yorumu yoksa yazmasın neden kalp kırıyor size mi soracağım ne gibi konu açacağımi bana bu şekilde tepki vereceğinize gidin saçma sapan konu açan insanlara yorum yapın seviyorsunuz galiba ortalık karıştırmayı
Siz de arkadasi cok takmayin hanimefendi. Boyle tipler illa ki konulara musallat olup insanin moralini bozmaya calisiyorlar. Hayatla bir alip veremedikleri var ve buraya gelip hinclarini yine kendi gibi olan hemcinslerinden cikarmaya calisiyorlar. Bu arada konu basligini okuyunca ben de garipsedim ama yanlislikla yazmis olabilirsiniz veya baska bir dusunceyle. Olabilir yani insaniz yanlis yapabiliriz kendimizi yanlis ifade edebiliriz. Onemli olan ozellikle de boyle bir zamanda birbirimize karsi destek olmamiz, hosgorulu olmamiz, bazi seyleri hemen kotuye cekmeyip olaylara pozitif yaklasmamiz🙏🏻

Saldırmayın kadına, hamile hassas kadın, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, o üzülünce karnındaki de üzülüyor yavrucağın hakkına girmeyin

Erkek çocuk istiyorum kız dedi doktor karı koca bir umut erkek arıyoruz demiyorsunuz da 🙄

Allah allah arkadas bir de usluptan mi bahsediyor? Bir onceki konuda bana uslubunu cok guzel bir sekilde ispatlamisti. Hosunuza gitmediyse yorum yapmayin. Her seyi elestirip kimseyi begenmeyen bir tip gelene gidene yargi dagitiyor. Sen ve senin gibileri bu platformda istemiyoruz. Cok bos vaktin varsa kendi actigin konularla ilgili asar kesersin. İnsanlarin guzel duygulariyla acmis olduklari konularla surekli onlari demoralize etmeye hakkin yok.

Siz de arkadasi cok takmayin hanimefendi. Boyle tipler illa ki konulara musallat olup insanin moralini bozmaya calisiyorlar. Hayatla bir alip veremedikleri var ve buraya gelip hinclarini yine kendi gibi olan hemcinslerinden cikarmaya calisiyorlar. Bu arada konu basligini okuyunca ben de garipsedim ama yanlislikla yazmis olabilirsiniz veya baska bir dusunceyle. Olabilir yani insaniz yanlis yapabiliriz kendimizi yanlis ifade edebiliriz. Onemli olan ozellikle de boyle bir zamanda birbirimize karsi destek olmamiz, hosgorulu olmamiz, bazi seyleri hemen kotuye cekmeyip olaylara pozitif yaklasmamiz🙏🏻
Allah razı olsun canım ♥️ dogrudur belki yalnis yazmisimdir değiştiremiyorum da inan oturup ağladım yazdığı cevaba ben ne yaptım ki dedim sonra yazdığı diğer konulara baktım hep cevapları kendini bilmiş bilmiş tavır sergilemesi vs haaa tamam karekter meselesi dedim boş boş oturuyor elinde telefon gelene gidene yorum yapıyor ama hiç düşünmüyorlar insanların duygularını ne düşüncelerle burada olduklarını burası bir dertleşme saolun 2 3 senedir buradayım ve hamile kalmaya çalışırken bana çok iyi davranıldi bende her anımı sizlerle paylaşmak istedim teşekkür ederim sizin gibi iyi insanlar olduğu için

Allah razı olsun canım evet kız dedi ama ben tam emin olmak istedim 5 senedir bu anı bekliyorum ben çok şükür eğer ki gerçekten kız ise kalbe göre verdi rabbim 🥰🥰
dr kız dediyse neden mutlu evip evinize gidip kız çocuk hazırlıklarına başlamadınız da buraya konu açtınız?madem kız çocuklara değer veriyorsunuz eden erkek olma ihtimali üzerine buradaki üyelere soruyorsunuz?size sert çıkan üyeler haksız ama açtığınız konuya siz de pek haklı sayılmazsınız.sağlıkla doğsun bebeğiniz.

Back
X