• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bedava tüp bebek çekilişi var katılmak isterseniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi tess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

tess

Ziyaretçi
Arkadaşlar bedava tüp bebek çekilişi yapılıyor. Site ismi veremeyeceğim sanırım kurallara aykırı ama google dan arattırırsanız Florence Nightingale hastanesinde bedava tüp bebek denemesi diye çıkıyor karşınıza. Ben katıldım malum pahalı bir süreç 5. denemem olacak umarım ihtiyacı olan birilerine çıkar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Üyelik için bi sürü kimlik bilgileri isteniyor. Bu bilgilerin başka bir amaç için kullanılmayacağı ne malum? Bu sitenin güvenilir olduğunu nerden biliyorsun arkadaşım?

ben de katıldım çekilişe inşallah ihtiyacı olan birine çıkar..
ayrıca sitenin sohbet sayfasına da girdim güvenilir biyer gibi.çekilişe katılan çoktu orda.

arkadşalar bende çekliş için girdim oraya çok fazla kimlik bilgileri istiyor sohbet bölümüne girdim.bilgi alayım diye varmı çekilişe katılan dedim. baktım yanda IP numaram görünüyo. pek güvenli gelmedi bana hastanenin kendi sitesine girdim sonra göremedim öyle bir yazı çekilişle ilgili. doğru olas kendi sitelerinde yayınlamazlarmıydı sizcede?

arkadaslar telefonla konustum bılgı dogrudur boyle bır cekılıs var katılmakta fayda var... sımdı telefonla konustum
sevgıler

Kızlar ben güvenilir olup olmadığını aynı caneyin dediği gibi direk hastanenin kendisini arayarak öğrendim. Eğer aklınızda herhangi bir şüphe varsa sizde arayabilirsiniz. Emre Karatekelioğlu yapacak tüp bebeği. Aslında haber vermesem şansım daha da artardı ancak benim derdim ihtiyacı olan ve tutacak birilerine çıkması şansımda varsa zaten bana da çıkabilir. Ama elbette aklınızda en ufak bir kuşku varsa katılmayabilirsiniz. Ben sadece iyi niyetle hareket ettim. Bu arada orada sorulan sorular herkesin istediği an bir şekilde bulabileceği bilgiler.Bana öyle çokta gizli bilgiler gibi gelmedi açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X