Ben panik atak hastasiyim.simdi de henuz hafta olarak gebeyim.bundan 20 gun once baslayan ve gecmeyen gastrit hastasiyim.20 gun boyunca sadece su ve patatesle yetindim.kansizligi da cok cektim ama kan serumu alinca biraz yolun girdi derken simdi de gebelik oldu.zaten panik atak olmam yetip artiyordu bile.simdi de midem cok daha kötü asiri derecede halsizligim 24 saat uyku halim var sizce bunlar normal mi bir de bicak keser gibi yumurtalik agrilarim ayaga kalkinca midemin sirtima yapismis hissi ve kalp carpintisi...bunlar sizde de mevcut mu yoksa benim kansızlıgim mi bas gosterdi yine.gebelik kansizlik yapar mi....lütfen bunlara cevap verin cok caresizim
geçmiş olsun ve hamileliğin için hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Dr a gidip şikayetlerini anlattın mı?hamilelik herkeste farklı belirtiler gösterir,kiminde rahat kiminde çok zor geçer.Genellikle kansızlık olur hamilelikte,o yüzden drlar 'hamilelikte kansızlığa karşı mutlaka ilaç takviyesi yapılmalıdır' diyor.
amin cunlemize cok tesekkur ederimİnşallah sorun yoktur,icini ferah tut ama kontrollerini aksatma.Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Mrb.ben druma sordum ancak imzanla ilac verebilirim sana dedi panik atak icin ben kabul etmedim ama gercekten ihtiyacım oldugunun da farkindayim bana ameliyat kan hastalik dogum cok ama cok korkutucu panigim aziyor ve nabzım 130 150 ye cikiyor ben nasil devam edicem bu nasil surecek hic ama hic bilmiyorum kansizliktan zamaninda cok cektim simdi tam yoluna girdi derken gebelik de kansizlik yaparsa ona napcam hic bilmiyorum ilac icin de mide saglam degil kafayi yemek uzereyim sıkıntı dan artik nefes bile alamaz oldumMrb gebeligin hayirli olsun.bende panik atak hastasym.gebeligim de hep kansizdim.ilac kullandim 24 saat uyku modundaydim 1 bardak kaldiracak halim yoktu.ve 5 ay bulanti ve cikarma olayi yasadim.cok zor gunlerdi.tam gecti derken bu kez 7 .ayda panik atagim hortladi doguma kadar doktor kontrolunde ilac kullandim.suan hala kullaniyorum.sikintilarini doktorunla paylas canim.genelde bahsettiklerin ilk zamanlar olabilecek durumlar.cok gecmis olsun.
Mrb.ben druma sordum ancak imzanla ilac verebilirim sana dedi panik atak icin ben kabul etmedim ama gercekten ihtiyacım oldugunun da farkindayim bana ameliyat kan hastalik dogum cok ama cok korkutucu panigim aziyor ve nabzım 130 150 ye cikiyor ben nasil devam edicem bu nasil surecek hic ama hic bilmiyorum kansizliktan zamaninda cok cektim simdi tam yoluna girdi derken gebelik de kansizlik yaparsa ona napcam hic bilmiyorum ilac icin de mide saglam degil kafayi yemek uzereyim sıkıntı dan artik nefes bile alamaz oldum
Cok Teşekkür ederim.Allah CC razi olsun.bi sorum olcak peki asiri mide yanması gerci benim gastritimin atak yaptigi dönemde oldu rahimde sanci oldu muİnanki cok zor bir durum.yasadigim icin biliyorym.rabbim yardimcin olsun canim.
Cok Teşekkür ederim.Allah CC razi olsun.bi sorum olcak peki asiri mide yanması gerci benim gastritimin atak yaptigi dönemde oldu rahimde sanci oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?