Değeriniz kaça yükseldi en çok?
İki günde bir kan ölçtürdünüz mü?
Bu kadar küçük değerle iç kanama olacağını öngerememeleri bana biraz normal geldi.
Çok da karışık yazmışsın biraz boşluk bırakarak yazmay çalış valla okudum ama çözemedim ki
Kusura bakmayın ama her şeyi birbirine karıştırıyorsunuz.Bilmiyor olabilirsiniz ama biraz da bilenlere saygı duyun bari.
Kürtaj yapması hata diyemeyiz. Çünkü her hekimin protokolü farklıdır. Kimi takip eder kimi çabuk düşsün diye kürtaja alır.
Bu süreçte önemli olan düzenli kan takibidir.
Kürtajdan sonra kan değeri düşmezse o zaman dış gebelik olsuğu anlaşılır.
Ya iğne yapılır ya ameliyat olur.
8 haftaya kadar beklenilmez kim dediyse yanlış demiş. Duruma göre karar verilir müdahale edilir.
Size kürtaj yaptığı için yumurtalıkta kalmamış. Çok yanlış biliyorsunuz. Bebek zaten yanlış yere yerleşmiş.
Zaten doktorlar yatırmış sizi, iç kanama olunca müdahale etmişler. Farklı ne yapacaklardı ki?
Bebeğin tüpe yerleşmesi kan değerlerinizin bbu kadat çok düşüp yükselmesi hekim hatası değil. Tamamen kısmet.
Valla ne dediğinizi hiç anlamıyorum keşke biraz düzgün yazmayı öğrenseniz. Başka doktora da böyle anlattıysanız çok normal anlamamış olması kısura bakmayın da
dış gebelik yaşadım ve biliyorum. Emin ol o doktorlar da biliyordur.
Durumun o kadar karışık ki anlaşılamamış.1300 den 96 ya düşse kim olsa düşük der zaten.
Her neyse beni alakadar eden bişey yok. Ben görüp yorum yazdım.
Madem haklısınız siz çok iyi biliyorsunuz şikayet edin her yere
Sonuç alırsanız da yazın mutlaka
Geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın.
Sen bana laf soktuğunu mu sanıyorsun ne alakası var ne bu bole boşluk alt alta senin yazın çok normal sende okumasını bilmiyosun ayrıca her nokta koyan okumayı yazmayi bilseydi nerelere gelirdi anladın sen koymak zorunda değilim ayrıca ben belgelerle gitim yazımla benim konuşmamı bilemessin
Sen bana laf soktuğunu mu sanıyorsun ne alakası var ne bu bole boşluk alt alta senin yazın çok normal sende okumasını bilmiyosun ayrıca her nokta koyan okumayı yazmayi bilseydi nerelere gelirdi anladın sen koymak zorunda değilim ayrıca ben belgelerle gitim yazımla benim konuşmamı bilemessin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?