Arkadaşlar ben hastaneyi şikayet ettim haklıyım ve sadce uyarı verilmiş ben bunun için napmam lazım

Rezmiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
208
40
13
30
Iki gün boyunca yattım değerlerim düştü ancak beni kaldırmadılar her ihtimalleri onlemleri aldırlar kalkma risk tasiyosun dediler iki gün yattıktan sorna muayne de bi dış gebelik olmuş ama düşmüş dedi ama düşmemiş onlara kalsa sdce kan var onu alcaklar ağrı var mı yok dedi basın dönse bile gel alcaz seni iki gün sonra tekrar gittim elime dosya dosyada değeri düşükse ilaç değilse ameliyat 150 483 oldu sabahın 7 sinde gitim oraya yalvardım akşama kadar insanlar bakmadı elimde ki dosyayı tenezzül etmediler başka odaya gittim kovuyorar sonra özele gitim iç kanaması geçiriyodum bebeğim dusmemis orda kalmış ondan önce kürtaj oldum anlamadıla sonra bunlar oldu bilgisi olan bana yarmacı olmk isteyen ablalarım sağ tarafım kullanmiyom 23 yaşındayım daha bi sol tüplerim kaldı oda ole olursa tüple olcak daha yaşım kaç bana bilgi verin şimdiden tesekur ederim

Değeriniz kaça yükseldi en çok?

İki günde bir kan ölçtürdünüz mü?

Bu kadar küçük değerle iç kanama olacağını öngerememeleri bana biraz normal geldi.

Çok da karışık yazmışsın biraz boşluk bırakarak yazmay çalış valla okudum ama çözemedim ki

Ben kan değerimi batırdım daha yeni günüm geçti 46.35 Sani rim aradan iki gün geçti herşey normaldi doktora gittim değerim 32.45 di doktor beni uyarmadı hamilesin dedi eve gönderildim aradan bi gün geçti kanamam çoğaldı tekrar gitim hastaneye düştü dedi anlamdı bi hafta yatırdı değerim 1300 oldu 1200 oldu en son 96 oldu düştü dedi beni kürtaj yaptı ama düşmemiş orda kürtaj yapması hata olmuş bunu gitim bütün hastane aynı şeyi illeti çok acele etti normalde 8 hafta ya kadarda bekleniyomis sorna gitim tekrar kürtaj olduğu için çocuk yumurtalıklarda kalmış dış gebelik dedi başka hastane gittim orda ilk gün 396 oldu sonra düşe düşe 150 bu süreçte beni yataktan kaldırmadılar risk tasiyosun bisey olsa müdahale edilcek diye iki gün yattım değerler düştü muhaneyde dediler çocuk düşmüş orda kan görünüyo sağ tarafta işte agrım varsa basın dönerse hemen gel elime bi dosya dosyada işte değer düşerse ilaç düşmese kontrl yukselirse acil ameliyat aradan 3 gün geçti 483 olmuş sabah yedisi gitim kan verdim çabayla 3 oda vardı ikisine girmek için akşama kadar dil döktüm almadılar beni odlardan geri çevrilsin bakmadılar tennezzul etmediler bende şikayet ci oldum hastane kendini hakladi tam tersini yazmışlar konuyu kapattirmislar mazlumun sesini duymazlar zengin değiliz ya hani işine geleni özele gitim orda belli oldu düşmemiş seni kürtaj yapan hiç bir şekilde sana dokunmaz dedi kürtaj yapmaya hakkı yok dedi iç kanaması geçiriyodum içimden bi çay bardağına yakın kan çıkmış bebeğim orda büyümüş sağ taraftaki yumurtalıklar aldılar orda durduğu için tikamis orayı ben sesimi duyurmak istiyorum kolay mı kendini haklamak nasıl üstünü kapadılar illaki vardır burda beni duyurcak benim durumumda belkide çok kadın var hepimzin sesi olcak biri yok mu

Kusura bakmayın ama her şeyi birbirine karıştırıyorsunuz.Bilmiyor olabilirsiniz ama biraz da bilenlere saygı duyun bari.

Kürtaj yapması hata diyemeyiz. Çünkü her hekimin protokolü farklıdır. Kimi takip eder kimi çabuk düşsün diye kürtaja alır.

Bu süreçte önemli olan düzenli kan takibidir.

Kürtajdan sonra kan değeri düşmezse o zaman dış gebelik olsuğu anlaşılır.

Ya iğne yapılır ya ameliyat olur.

8 haftaya kadar beklenilmez kim dediyse yanlış demiş. Duruma göre karar verilir müdahale edilir.

Size kürtaj yaptığı için yumurtalıkta kalmamış. Çok yanlış biliyorsunuz. Bebek zaten yanlış yere yerleşmiş.

Zaten doktorlar yatırmış sizi, iç kanama olunca müdahale etmişler. Farklı ne yapacaklardı ki?

Bebeğin tüpe yerleşmesi kan değerlerinizin bbu kadat çok düşüp yükselmesi hekim hatası değil. Tamamen kısmet.

8 haftaya kadar bekleme bi druumu olur mus oda bazı durumlarda

Dış gebelik deyip geçme bu tür durumlarda erken mudahele olunca yolu açılır bu olan bisey

Bi doktor bunu bilmesi gerekmez mi kürtaj yapan ameliyatta yapar onun haricinde ya bu öledir yada normaldir demez bence doktor net olmalı ozman niye doktorluk yapiyo

Hayır hata büyük benim ne yaşadımi bilmezsin 1 ay hastanelerde geçirdim benim amacım raporda hem yalan yazılmış hemde doktor kendini haklamış elimde dosya tenezzül etmiyo ben yalvardım sabah 7 de gitim akşam 5 kadar yalvardım bakmadılar kovdu odaya almadı ben bunun peşindeyim bunun için bilgi istiyorum

Ben burda laf yarışına girmedim ayrıca doktorlarida görüyoz ben kimisinden daha iyi blyorum değer 45 hamile değer 32 hamile değil hamile diyosa bi otur düşün derim

Iki gün kaldım yataktan kaldırmadılar risk tasiyomus herşey hazırdı ameliyat icin

Dokturun raporu kan değeri düşmeye başlayınca herşey normal mis iyimisim

Muaynede dış gebelik düşmüş vücut atmis bebeği dedi kan var dedi sol dediler sağ dediler o gtti sol sağ net yok

Kürtajda dış gebelikte bebek düşmez ki

Orda basın dönüyo mu ole mı bole mı yok olmuyo tamam elime dosya verdiler gel senin değerin yükselirse ameliyat düşerse ona gore muayne gitim almadılar bakmadilar ayrıca hastane bu almama durumundan haklaniyo ilk başı yazmışlar ben haksız olmuşum

Arayan kişide diyoki sekreter mahkemeye gitsen yine haklanir o bir sekreter

Kim kime dış geçiriyorsa bu devir bole

Valla ne dediğinizi hiç anlamıyorum keşke biraz düzgün yazmayı öğrenseniz. Başka doktora da böyle anlattıysanız çok normal anlamamış olması kısura bakmayın da

dış gebelik yaşadım ve biliyorum. Emin ol o doktorlar da biliyordur.

Durumun o kadar karışık ki anlaşılamamış.1300 den 96 ya düşse kim olsa düşük der zaten.

Her neyse beni alakadar eden bişey yok. Ben görüp yorum yazdım.

Madem haklısınız siz çok iyi biliyorsunuz şikayet edin her yere

Sonuç alırsanız da yazın mutlaka

Geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın.

Sen bana laf soktuğunu mu sanıyorsun ne alakası var ne bu bole boşluk alt alta senin yazın çok normal sende okumasını bilmiyosun ayrıca her nokta koyan okumayı yazmayi bilseydi nerelere gelirdi anladın sen koymak zorunda değilim ayrıca ben belgelerle gitim yazımla benim konuşmamı bilemessin

Sana cevap yazan da hata.

Zaten o hataya da bir tek ben düşmüşüm.

Doğru düzgün cevap yazıyorum tartışmaya çalışıyorsun.

Ben okuduğunu anla diye aralıklı yazıyorum.

Çünkü sen karmakarışık noktalama işareti koymadan yazdığın için ben ne söylemek istediğini anlayamadım hiç.

Bence sende noktalama işaretlerini öğrenmeyi dene.

Her nokta koyan bir yerlere gelseydi lafınıza ise gülüyorum sadece.

Size yardımcı olmaya çalışanlara böyle yapmayın bence.

Size geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…