O benim beeeeeeen.Başlığı görünce aklıma kınadan kaçan gelin geldi,zeholll dü di mi?
Edit. Yok o değilmiş. Kimdi ya?
Konu sahibi, iyi etmişsin daha iyileri var. Biz kadınlar heeeep daha iyisine layığız ve en iyisiyle evlenmeliyiz.
Aynı yaştayız.Bu yaşta en iyisi okul ve iş düşünmek.Bazen ben de diyorum herkesin bir sevgilisi var,benim neden yok diye.Ama bunları düşünmek için daha çok erken.Çevremde de görüyorum sevgilileri,eşleri.Olsa binbir türlü dert.En iyisi olmasın da tek dert yokluğu olsun.İyi yapmışsın.Oh olsun.Hepinize çok teşekkür ederim tek tek cevapliyamadim yorumlarınızı konu açmak istedim annem hastanelik olduğu zaman zaten kolundan tutup sen bittin dedim anneme birsey olursa sende teyzende yok olun öldurum sizi dedim budefolup gideceksin dedim ki şuana kadar herseylerine sert tepki verdim 2gun önce nisanlin olucak şeref..siz msj attı ailemi silcem yanına gelcm sabah diye bende bosbos arayıp mesaj atma dedim ssabah oldu güya benim memleketime gelecek adam malaytalara gitmism facesine resimler paylaşmış :) size yemin edebilirim ki herkes bana bakıp çok güzelsin güzelliğine yazık ediyorsn sana büyü yapılmış bu çocukla hayatını birlestireceksin diyorlardi ne askerliği ne işi vardı zaten her ne olursa olsun çok sevdim bunu inkar edemem ama hiçbir gün ne laflarinin nede yaptığı olayların altında ezildim bu arada yüzükleri ve nişan sandığım bende hala arayıp almaya gelmediler geldikleri zaman onlara öyle bir lafım varki verilmiş sadakam varmış tesekkur ederim hepinize bu arada yaşımi soranlarda olmuş 20 yaşındayım :)
Sen dua et kurtuldun sadaka filan dagit brnceHepinize çok teşekkür ederim tek tek cevapliyamadim yorumlarınızı konu açmak istedim annem hastanelik olduğu zaman zaten kolundan tutup sen bittin dedim anneme birsey olursa sende teyzende yok olun öldurum sizi dedim budefolup gideceksin dedim ki şuana kadar herseylerine sert tepki verdim 2gun önce nisanlin olucak şeref..siz msj attı ailemi silcem yanına gelcm sabah diye bende bosbos arayıp mesaj atma dedim ssabah oldu güya benim memleketime gelecek adam malaytalara gitmism facesine resimler paylaşmış :) size yemin edebilirim ki herkes bana bakıp çok güzelsin güzelliğine yazık ediyorsn sana büyü yapılmış bu çocukla hayatını birlestireceksin diyorlardi ne askerliği ne işi vardı zaten her ne olursa olsun çok sevdim bunu inkar edemem ama hiçbir gün ne laflarinin nede yaptığı olayların altında ezildim bu arada yüzükleri ve nişan sandığım bende hala arayıp almaya gelmediler geldikleri zaman onlara öyle bir lafım varki verilmiş sadakam varmış tesekkur ederim hepinize bu arada yaşımi soranlarda olmuş 20 yaşındayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?