Arkadaşlar ben nişanı atan kisiyim

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Hepinize çok teşekkür ederim tek tek cevapliyamadim yorumlarınızı konu açmak istedim annem hastanelik olduğu zaman zaten kolundan tutup sen bittin dedim anneme birsey olursa sende teyzende yok olun öldurum sizi dedim budefolup gideceksin dedim ki şuana kadar herseylerine sert tepki verdim 2gun önce nisanlin olucak şeref..siz msj attı ailemi silcem yanına gelcm sabah diye bende bosbos arayıp mesaj atma dedim ssabah oldu güya benim memleketime gelecek adam malaytalara gitmism facesine resimler paylaşmış :) size yemin edebilirim ki herkes bana bakıp çok güzelsin güzelliğine yazık ediyorsn sana büyü yapılmış bu çocukla hayatını birlestireceksin diyorlardi ne askerliği ne işi vardı zaten her ne olursa olsun çok sevdim bunu inkar edemem ama hiçbir gün ne laflarinin nede yaptığı olayların altında ezildim bu arada yüzükleri ve nişan sandığım bende hala arayıp almaya gelmediler geldikleri zaman onlara öyle bir lafım varki verilmiş sadakam varmış tesekkur ederim hepinize bu arada yaşımi soranlarda olmuş 20 yaşındayım :)

Geçmiş olsun. Güzellikte çok önemli değil. Ne güzeller var mutsuz veya evlenmemiş. Kısmet.

Daha cok küçüksün hayatını yaşasana be kızım böyle adamlara değil bir ömür bir saatini bila harcama oku çalış dengini bul

Allah hayırlı kısmetler versin. Senı alanda güzelliğin için almasın ki zaten. Kızı güzelliği için alan erkek güzelliğinden, malı ıcın alan malından olur.

Başlığı görünce aklıma kınadan kaçan gelin geldi, zeholll dü di mi?

Edit. Yok o değilmiş. Kimdi ya?

Konu sahibi, iyi etmişsin daha iyileri var. Biz kadınlar heeeep daha iyisine layığız ve en iyisiyle evlenmeliyiz.

Malatyalara gidip resimler paylaşmasaydı şimdi böyle konuşmazdın hala "acaba" derdin eminim.

Böyle güzelim kızlar böyle salak erkekleri nereden buluyor diye düşünürüm hep. Söylesene nasıl buldun ?

Kocanın koca koca dertleri var demiş eskiler ne güzel söylemiş..

O benim beeeeeeen.

Kinadan kaçtim. Pisman degilim. Konuyu okuyup sonra yorum yapacagim. Suan ekmek pesinde okul taksitlerimi cikariyorum. Sizi seviyorum kk

Konu sahibi konunu okumadim ama uzulme.

Sana kim diyo ya büyü yapılmış bilmem ne diye, çevrende çok cahil insan var sanırım. Konu açıp kaçmazsan iyi olur, herkes ifrit oluyo.

Umarım bi cahillik yapmazsın. Bu konun bana pek samimi gelmedi.

Aynı yaştayız.Bu yaşta en iyisi okul ve iş düşünmek.Bazen ben de diyorum herkesin bir sevgilisi var,benim neden yok diye.Ama bunları düşünmek için daha çok erken.Çevremde de görüyorum sevgilileri,eşleri.Olsa binbir türlü dert.En iyisi olmasın da tek dert yokluğu olsun.İyi yapmışsın.Oh olsun.

Sen dua et kurtuldun sadaka filan dagit brnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…