arkadaşlar ben yeni üyeyim....tavsiyelerinize ihtiyacım var...

banuray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
27
0
86
Edirne
merhabalar hepinize... böyle bir toplulukta olmaktan dolayı çok mutluyum. hepinize iyi yıllar diliyorum. kızım yıllardır burun estetiği olmak için neredeyse saatleri sayıyor. sanırım zamanı geldi. onu anlayan bir anne olarak en iyisini istediğim için doktora karar verebilmş diilim. okuduğum her hasta yorumunda kararım değişiyor ve kafam inanılmaz karıştı. lütfen tavsiyelerinizle bana yardımcı olun arkadaşlar...hepinize sevgiler selamlar......

böyle bir araştırma için site tercihinizden dolayıda kutluyorum..çünkü ben de bu sitedeki yorumlar ve araştırmalarım sayesinde doğru bir tercih yaptım ve sizin de kızınız için doğru bir karar vereceğinize inanıyorum.. ben dr. naci çelik'i bu site sayesinde keşfettim ve yapılan yorumlar ve müdahaleleri görünce ilk işim kendisinden randevu almak oldu..dr.la birebir görüşmeden sonra herşey kafamda daha çok netleşti..ameliyat öncesi yapılan 3d çalışmanında bu kararımdada çok etkisi oldu tabi..ameliyat öncesi ve sonrası naci beyin hastayla olan yakından ilgisi her sorunuzu sabırla yanıtlması özellikle ameliyattan sonra motive olmamı ve bu sayede iyileşme dönemini daha kolay atlatmama yardımcı oldu..ağrısız acısız bir ameliyat ve başarılı bir sonuç sayesinde şuan ki halimden hem ben hemde çevremdekiler oldukça memnun..ve keşke daha önce naci beyi tanıyıp yaptırsaydım.. ayrıca bir kaç ay sonra kendisine meme b. ameliyatı olup bu mutluluğumu ikiye katlıcam..umarım size yardımcı olabilmişimdir..

ilginize çok teşekkür ederim. o isim kafamdaki öncelikli doktorlardan biri fakat kararsızım. sizde açık teknikmi, kapalı teknikmi uyguladı. ayıp olmazsa fiyatını sormamın sakıncası yoktur umarım. tekrar teşekkür ederim. sevgiler....

ilginize çok teşekkür ederim. o isim kafamdaki öncelikli doktorlardan biri fakat kararsızım. sizde açık teknikmi, kapalı teknikmi uyguladı. ayıp olmazsa fiyatını sormamın sakıncası yoktur umarım. tekrar teşekkür ederim. sevgiler....

canım bende olucam mart gibi düşünüyrum emre lhan düşünüyorum aradım 5 bin dedi

Fiyat konusunda bilgi vermem doğru olmaz çünkü ben ameliyat olalı 1,5 seneyi geçti. Bende açık teknik kullandı - ben de tekniğe takmıştım nedense - o zaman konuşmuştuk çoğunlukla açık teknikle yaparım ama öyle bir hasta gelir ki kapalı teknik uygundur öyle yaparım demişti. Bence kızınız birkaç doktorla görüşsün ve içine sinen hangisi ise ona ameliyatını olsun. Ama Naci Çelik le mutlaka ve mutlaka görüşsün. İmkanınız varsa 3 boyutlu çalışma da yapılsın ki ameliyattan sonra ne olacağı ile ilgili burnunu her yönden görebilsin.

kendisine amlyt olmadım ama emre ilhana amlyt olup memnun olan çok arkdş var burda burunlarıda gayet güzel olmuş.naci çelik veli bey barış çakır bence bunlarla da görüşün.maddi imkanınız varmı bilmiyorum ama doktor seçerken ücretini bir kenara koyun. bir de kızınız tam olarak ne istediğine karar versin ve doktora ayrıntılı bir şekilde anlatsın.insan önce sadece kusurları düzelsin istiyo amlyttan sonra keşke kavisli olsaydı biraz daha kalkık olsaydı küçük olsaydı gibi pişmanlıklar yaşayabiliyo.gerçi iyi bir doktor kızınızın yüzüne gidecek burunu gösterecektir.

Fiyat konusunda bilgi vermem doğru olmaz çünkü ben ameliyat olalı 1,5 seneyi geçti. Bende açık teknik kullandı - ben de tekniğe takmıştım nedense - o zaman konuşmuştuk çoğunlukla açık teknikle yaparım ama öyle bir hasta gelir ki kapalı teknik uygundur öyle yaparım demişti. Bence kızınız birkaç doktorla görüşsün ve içine sinen hangisi ise ona ameliyatını olsun. Ama Naci Çelik le mutlaka ve mutlaka görüşsün. İmkanınız varsa 3 boyutlu çalışma da yapılsın ki ameliyattan sonra ne olacağı ile ilgili burnunu her yönden görebilsin.

ilginize çok teşekkr ederim..

kendisine amlyt olmadım ama emre ilhana amlyt olup memnun olan çok arkdş var burda burunlarıda gayet güzel olmuş.naci çelik veli bey barış çakır bence bunlarla da görüşün.maddi imkanınız varmı bilmiyorum ama doktor seçerken ücretini bir kenara koyun. bir de kızınız tam olarak ne istediğine karar versin ve doktora ayrıntılı bir şekilde anlatsın.insan önce sadece kusurları düzelsin istiyo amlyttan sonra keşke kavisli olsaydı biraz daha kalkık olsaydı küçük olsaydı gibi pişmanlıklar yaşayabiliyo.gerçi iyi bir doktor kızınızın yüzüne gidecek burunu gösterecektir.

teşekkür ederim .

Back
X