- 21 Aralık 2014
- 28
- 3
- 3
- 29
- Konu Sahibi Ilkeeardaa
-
Üzülme canım bende bat 2. Gününde kan tahlili yaptırmıştım 24. Küsürlü çıkmıştı bende düşük die üzlmüştm ama çok şükür hep yükseldi geç döllenme olmuştur yükselir moralini yüksek tut stres yapmaKızlar bügun bat gunum hcg degerim 27.14 cıktı doktor beklıcez dedi ben dün ve bugun yaptıgım ıdrar testlerini karşılastırdın bugunku daha koyu ama umutlanmak istemıyorum cok moralım bozuldu ıkı gun beklıcem yıne kan testı yapılcak boyle olan var mı sonradan artan(( ayrıa fotografta dun yaptıggım zaman gectıgı ıın kıyulasmış sag tarafı gölge gibi
Canım cok sagol bana mı oyle gelıyo yoksa koyulasmıs cıdden dı mı o kadar korkuttular ki beniİcini ferah tut canim, koyulasmis ki buda degerin arttigini gosterir deger ne kadar yuksekse o kadar koyu cikarmis ama tabi onemli olan iki gunde bir iki kat artmis olmasidir insallah artar sen hic merak etme
Amin canım inşallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi :) tekrar kan testı sonucumu yazarım :))Bence testin gayet koyu ve iyi iki günde bir yaptır testi bizide bilgilendir inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur bebeğin sana
Amin çok teşekkür ederim.. Allah herkesin gönlüne göre versin..D DMAYAZALYA değerlerin iyi artmış. tebrikler. inşallah bebeğini kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?