- 8 Mayıs 2014
- 2.764
- 2.293
- 333
- 36
Aynen yok yok cnm karismam zaten.korksamimiyetine göre değişir. mesela kardeşim yerine koyduğum arkadaşlarım vardır onlardan birinin aldatıldığını öğrensem 1 dakika bile düşünmez söylerdim. çünkü hem böyle bir durum benim başıma gelse aynı davranışı onlardan da bekleyeceğim için hem de çok yakın arkadaş olduğumuz için olayın sonunda kabağın benim başımda patlamayacağını bildiğim için. ama eğer samimiyetim yoksa bence söylemek bana düşmez. eşi bir şekilde durumdan sıyrılır sonra olay benim başıma patlar, aile içi işlere niye karışıyorsuna kadar gider. sanırım siz de çok samimi değilmişsiniz o yüzden bence hiç bulaşmayın bu olaya.
Aynen yok yok karismam zatenn.esi mikropp ama beter birisisamimiyetine göre değişir. mesela kardeşim yerine koyduğum arkadaşlarım vardır onlardan birinin aldatıldığını öğrensem 1 dakika bile düşünmez söylerdim. çünkü hem böyle bir durum benim başıma gelse aynı davranışı onlardan da bekleyeceğim için hem de çok yakın arkadaş olduğumuz için olayın sonunda kabağın benim başımda patlamayacağını bildiğim için. ama eğer samimiyetim yoksa bence söylemek bana düşmez. eşi bir şekilde durumdan sıyrılır sonra olay benim başıma patlar, aile içi işlere niye karışıyorsuna kadar gider. sanırım siz de çok samimi değilmişsiniz o yüzden bence hiç bulaşmayın bu olaya.