Arkadaşlar bi bakabilirmisiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi ykyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ykyy

veee inşALLAH...(:
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
1.813
0
116
37
Arkadaşlar zamanım olmadığı için net ten çoğu kez alışveriş yapıyorum. Az önce birtane nevresim takımı beğendim onlineevtekstilinden almak istiyorum ama önce size bi danışayım istedim.
İçimizde nevresim takımlarını netten alan varmı? Alan varsa Memnun kaldınızmı?

ben hepsiburada dan almıştım. kullanmadım henüz ama gayet güzel çıktı. önemli olan markası.

days in colors markası canım

o siteyi sürekli takip ediyorum ama şimdiye kadar netten hiçbişey almadım.
bencede önemli olan marka ama yakından görüp alma taraftarıyım..

markalı olması iyi ama renkler ya da desenler bire bir çıkmazsa pişman olursunuz ben tercih etmem

canım ben ceyizciler.com dan şimdiye kader 9-10 tane nevresim takımı 1 tane uyku seti 1 tane masa örtüsü aldım hobby özdilek markalı hiç bir sorun çıkmadı hatta kredi kartıyla bile değil kapıdan ödemeyle aldım 50 ve üzeri alışverişin kargosuda onlara ait

güvenilir sitelerden alışveriş yapıldığında pek sorun yaşanmıyomuş heralde.gerçi ben hiç denemedim ama.yine de görüp almak en doğrusu sanırım

Arkadaşlar zamanım olmadığı için net ten çoğu kez alışveriş yapıyorum. Az önce birtane nevresim takımı beğendim onlineevtekstilinden almak istiyorum ama önce size bi danışayım istedim.
İçimizde nevresim takımlarını netten alan varmı? Alan varsa Memnun kaldınızmı?

Bende çalıştığım için vakit bulamıyorum senin gibi. Bende hepsiburada.com'dan almıştım Hobby'nin bu iki nevresim setini. Netten almakta bir sorun yok bence gayet güzel çıktı benimkiler. Hatta istersen Hobby' nin kendi sitesinden de alabilirsin. Bak bu takım favorim resimdeki :)

Back
X