• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bi bakar mısınız????

sevgiero2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
44
1
86
46
Nevşehir
benim 2. denemem. ilk denememde 300 doz gonelefle başlamıştım.7 yumurta toplanmıştı.şimdi yani ikinci denememde 175 le başlatıldım.farklı merkezler.bana doz az gibi geldi.300 le 7 yumurta 175 le daha az olmaz mı? lütfen yardım edin.deneyimlerinizi paylaşın...

Elinde daha önceki tedavi dosyan varsa bunu yeni doktoruna gösterdinmi? Bence durumu konuş. Hepsinin farklı teknikleri var belki ama senin vucudunun verdiği tepki değişmezki. Yumurta sayın çok düşükte kalırsa tedavinide olumsuz etkiler. Bende 275 gonal f kullandım 8 yumurtam oldu

yalnız aklıma şimdi geldi tedavin kısamı uzun protokol mü

benim 2. denemem. ilk denememde 300 doz gonelefle başlamıştım.7 yumurta toplanmıştı.şimdi yani ikinci denememde 175 le başlatıldım.farklı merkezler.bana doz az gibi geldi.300 le 7 yumurta 175 le daha az olmaz mı? lütfen yardım edin.deneyimlerinizi paylaşın...

canım o yumurtaların gelişmesine bağlı ben 225 kullandım 27 yumurta çıktı ama 75 kullandığımdada yumurtalarım gelişmişti daha önce kullandığın dozu doktoruna bildir bide ben 225 le başladım sonra çabuk gelişince 150 ve 75 kullandım yani dozu azalttı seninde ihtiyacına göre çoğaltabilir ama yinede doktorunla konuş canım rabbim bi an önce meleğini versin

endişelenme bence çünki bende 225 le başladım 150 ile bitirdim 15 yumurtam oldu bünyeden bünyeye hatta yaş bile faktör o yüzden merak edilecek birşey değil takılma bukadar canımcım allah verir kolaylığını ve hayırlı haberler alırız inşallah:içelim:

canim bencede fazla takilma dr un duruma gore dozunu artirir insallah guzel sonuclar alirsin

slm ben 75 doz kullandım 8 yumurtam toplandı.
Doktorun bildiği vardır mutlaka. bazı doktorlar düşükle başlayıp yüksekle bitiriyor.

Back
X