arkadaşlar bi bakarmisiniz lüftenn Allah rizasi için..

askim_0277

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
73
11
18
35
Iyi günler kizlar size bir sorum var belki aranizda bilgisi olan vardir ... şuan adetime 6 günüm var fazlada belirtim yok hamilelik için bu ay akışına bıraktim ! Ama bugun öyle aklima geldi ovulasyon testi yapayim dedim öylesine ve iki cizgide cok koyu cikti hatta ilk cizgi öbüründende koyu cikti ! Yumurtlama günlerim geçti halbuki sizce ikinci kezmi yumurtluyorum yada hamile olma olasiligim varmidir ? Ovulasyon testindede ciktigini duymustum bi bilgisi olan vardir insallah yardiminiza ihtiyacim var

Gebelik testi yap, ovu da çıkıyorsa onda zaten çıkar :) umarım hamilesindir :)

Evet düşündüm ama 6 gün önce test yapmak biraz erken diye düsünüyo cikmicak yapsam da insallah cnm cok sagol iki yildir bekliyorum bu ay Allahim insallah nasip eder anne olmayi

Evet düşündüm ama 6 gün önce test yapmak biraz erken diye düsünüyo cikmicak yapsam da insallah cnm cok sagol iki yildir bekliyorum bu ay Allahim insallah nasip eder anne olmayi
Cnm gebeligin cktigini bnde dydum bn adetime uc gun varken ogrend,m blkii sende de cikar ins hamilesindir

Normal gebelik testiyle adetime 5 gun kala ogrenmistim ben..test yapmani tavsiye ederim. Ovulasyon tetsi pozitifse gebelik var diye biliyrm ben de.

Normal gebelik testiyle adetime 5 gun kala ogrenmistim ben..test yapmani tavsiye ederim. Ovulasyon tetsi pozitifse gebelik var diye biliyrm ben de.
Insallah vardir ... cokta umutlanmak istemiyorum... bu ay hic umudum yoktu hic düsünmedim oluruna biraktim taki su ovulasyon testini yap ama kadar simdi icim icimi yer benim gebelik testi yaparim büyük ihtimal... eyer gebelik yoksada ayda ikinci kez yumutlama olurmuki?

Nadiren de olsa farkli zamanlarda 2 kez yumurtlanabiliyr. Ama kac gun arayla bilemem. Buna canli bir ornek vardi. Bir kadin ikiz doguruyr ama kocasi bebeklerden suphelenip.dna testi yaptiriyr. Bebegin biri kendine digeri ise baskasina ait cikiyr. Meger kadinin sevgilisi varmis ve o ay iki kez yumurtlamis. Ikisi de dollenmis.

Inanmiyorum yaa Rabbimin işine bak yaaa insallah bebegime kavusurum Allah her isteyene versin

Benim hamile olduğumu predictor erken gebelik testi 5 gün önce gösterdi.hayirlisi olsun insallah yavruna kavusursun

Benim hamile olduğumu predictor erken gebelik testi 5 gün önce gösterdi.hayirlisi olsun insallah yavruna kavusursun
Canım lütfen bana bilgi verir misin testinle ilgili? Nasıldı çizgi? Ben bugün yaptm reglime 6 gün var, bir çizgi çıktı ama çooook silik... Ne diyorsun?

Canım lütfen bana bilgi verir misin testinle ilgili? Nasıldı çizgi? Ben bugün yaptm reglime 6 gün var, bir çizgi çıktı ama çooook silik... Ne diyorsun?
foto ekler misin..
ben de 5 gün kala öğrenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…