- 18 Şubat 2014
- 73
- 11
- 18
- 35
- Konu Sahibi askim_0277
-
Cnm gebeligin cktigini bnde dydum bn adetime uc gun varken ogrend,m blkii sende de cikar ins hamilesindirEvet düşündüm ama 6 gün önce test yapmak biraz erken diye düsünüyo cikmicak yapsam da insallah cnm cok sagol iki yildir bekliyorum bu ay Allahim insallah nasip eder anne olmayi
Insallah cnm cvbin icin sağol bi üç dört gün bekleyip gebelk testi alcam insalllah vardir bu ayCnm gebeligin cktigini bnde dydum bn adetime uc gun varken ogrend,m blkii sende de cikar ins hamilesindir
Ins cnm stressd yapma tmmiInsallah cnm cvbin icin sağol bi üç dört gün bekleyip gebelk testi alcam insalllah vardir bu ay
Normal gebelik testiyle adetime 5 gun kala ogrenmistim ben..test yapmani tavsiye ederim. Ovulasyon tetsi pozitifse gebelik var diye biliyrm ben de.Evet düşündüm ama 6 gün önce test yapmak biraz erken diye düsünüyo cikmicak yapsam da insallah cnm cok sagol iki yildir bekliyorum bu ay Allahim insallah nasip eder anne olmayi
Insallah vardir ... cokta umutlanmak istemiyorum... bu ay hic umudum yoktu hic düsünmedim oluruna biraktim taki su ovulasyon testini yap ama kadar simdi icim icimi yer benim gebelik testi yaparim büyük ihtimal... eyer gebelik yoksada ayda ikinci kez yumutlama olurmuki?Normal gebelik testiyle adetime 5 gun kala ogrenmistim ben..test yapmani tavsiye ederim. Ovulasyon tetsi pozitifse gebelik var diye biliyrm ben de.
Nadiren de olsa farkli zamanlarda 2 kez yumurtlanabiliyr. Ama kac gun arayla bilemem. Buna canli bir ornek vardi. Bir kadin ikiz doguruyr ama kocasi bebeklerden suphelenip.dna testi yaptiriyr. Bebegin biri kendine digeri ise baskasina ait cikiyr. Meger kadinin sevgilisi varmis ve o ay iki kez yumurtlamis. Ikisi de dollenmis.Insallah vardir ... cokta umutlanmak istemiyorum... bu ay hic umudum yoktu hic düsünmedim oluruna biraktim taki su ovulasyon testini yap ama kadar simdi icim icimi yer benim gebelik testi yaparim büyük ihtimal... eyer gebelik yoksada ayda ikinci kez yumutlama olurmuki?
Inanmiyorum yaa Rabbimin işine bak yaaa insallah bebegime kavusurum Allah her isteyene versinNadiren de olsa farkli zamanlarda 2 kez yumurtlanabiliyr. Ama kac gun arayla bilemem. Buna canli bir ornek vardi. Bir kadin ikiz doguruyr ama kocasi bebeklerden suphelenip.dna testi yaptiriyr. Bebegin biri kendine digeri ise baskasina ait cikiyr. Meger kadinin sevgilisi varmis ve o ay iki kez yumurtlamis. Ikisi de dollenmis.
Canım lütfen bana bilgi verir misin testinle ilgili? Nasıldı çizgi? Ben bugün yaptm reglime 6 gün var, bir çizgi çıktı ama çooook silik... Ne diyorsun?Benim hamile olduğumu predictor erken gebelik testi 5 gün önce gösterdi.hayirlisi olsun insallah yavruna kavusursun
foto ekler misin..Canım lütfen bana bilgi verir misin testinle ilgili? Nasıldı çizgi? Ben bugün yaptm reglime 6 gün var, bir çizgi çıktı ama çooook silik... Ne diyorsun?
Eve gider gitmez ekliyim ama fotoda görünür mü ki bayağı silik.. Bi de cam var ya test bölümünde, yansıyorfoto ekler misin..
ben de 5 gün kala öğrenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?