• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bi yardım lütfenn..

gulizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
312
4
96
Diğer
merhaba arkadaşlar
görümcemin düğünü için tek renkten oluşan parlement(gece mavisi)tek omuz(omuzda iki tane kumaşından yapılmış gül çiçek gibi bir şey var) bele oturan,belden aşağı kloş(bol)diz üstü bir elbise aldım.elbisemi çok beğendim.ama nasıl ve ne renk ayakkabı ile kombinleyeceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum..kaç günlerdir alışverişteyim perişan oldum.dün denemediğim ayakkabı kalmadı.
lame renk çokmu sırıtır?yoksa bazı ikoncan sitelerde gece mavisi altına dore tavsiye etmişler onumu düşünmeliyim?
gri saten balık ağzı denilen önden iki parmağı gösteren platform topuk ayakkabılar çokmu kapalı olur?(üstelik topukları çok yüksek olanlarhoş duruyor ama eşimden çok yüksek oluyorum:((
topuğundada taşları olan bol taşlı ayakkabılar çok mu abartı durur?
dore ayakkabı seçersem aksesuarlar nasıl olmalı?

SORULARI ARASINDA BOĞULDUM...:37:LÜTFENNNNNNN ACİLLL YARDIM EDİN KIZLARR..RESİM EKLERSENİZDE ÇOK SEVİNİRİMMM..:71:

bence lame cok kötü durur.gümüş yada siyah düşünmelisin:34:

kararsızlıktan hala almadım ayakkabı :(sadece 2 günüm var halbukii..bugün bikaç model daha denedim..gerçekten lame sırıtacak sanırım..gümüş açık gri tonları hoş olacak gibi görünüyor..ama şimdide taşlımı platform balık burun mu yoksa yarı açık bol taşlı modeller mi ona takıldım..

bide değişik ilginç sırf pulla işlenmiş bir ayakkabı gördüm,denedim.elle pullarını yönünü değişitirip renk değiştirebiliyosun.gece mavisi ve gümüş karışık renk..ama işt e onada çanta ve küpe uydurmak zor yaaa..

öfffffff napçam ben yaaaaaaaa..
çok bunalttı bu kararsızlıkk çok..

ilginize teşşekkür edrim kıslarrr:71:

iddialıysan fusya. ama biraz daha sade olmak istiyorum dersen siyah daha iyi

Back
X