aynen katılıyorumİnternette nasıl tanışıyorlar güveniyolar aklım almıyo gerçekten. Yalan söylemeye çok müsait bi ortam. Bende profesörüm mesela.
Araştırma görevlisinin ismi çıkmaz zaten ama pek inandırıcı gelmedi bana ek işte nasıl çalışıyor bu arkadaş?Bir arkadaşım bi cocukla internetten tanıştı. Konjsuyorlar. Çocuk araştırma görevlisi olduğunu söylüyor ayrca ek olarak Bi yerde çalıştığını falan. Ama tatil günü çarşamba gunuymus. Haftasonu bile çalışıyormus yani. Ve google a yazinca hiç bişey bulamıyoruz çocuk hakkında isim Soyisim bile hatalı olabilir diye düşünüyoruz. Asİl sorumuz şu ki. Asistan olan birinin 2.5 yıldır asistan. Bölümün sitesinde adı neden yazmasin ve üniversite hacettepe yani uyduruk bi uni değil ihmal etti yazmadı diyelim. Kafam iz karıştı yardım ? Nasıl öğrenebiliriz
araştırma görevlisinin ismi çıkar. tamamen yalan dolan peşinde bir çocuk olduğundan bu kişinin ismi çıkmıyorAraştırma görevlisinin ismi çıkmaz zaten ama pek inandırıcı gelmedi bana ek işte nasıl çalışıyor bu arkadaş?
Teşekür ediyorum sana gece gece ilgilendin Sağololayı çözdük arkadaşlar. yalandan ibaret olduğu ortaya çıktı. cevap yazacak diğer arkadaşlar için bilgi vermek istedim
rica ederim canım. bin türlü yalanla da kıvırmaya çalışacaktır da gerekeni yaparsınız siz zatenTeşekür ediyorum sana gece gece ilgilendin Sağol
Cangözüm bu arkadaş o bölümde öğrenci.hatta bir ay önce kaldığı dersten mazeret sınavına girmiş.istersen atayım kağıdını
Cangözüm bu arkadaş o bölümde öğrenci.hatta bir ay önce kaldığı dersten mazeret sınavına girmiş.istersen atayım kağıdını sana.
Evet hazalerkan arkadaşımız da bulmuş attı gördüm. Bugün ona ekran goruntusunu attim ve engelledim. Şizofreni başlangıcı olarak görüyorum doktora görünsen iyi olur dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?