Arkadaşlar bi yardım ufak bi konu

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
98
Bir arkadaşım bi cocukla internetten tanıştı. Konjsuyorlar. Çocuk araştırma görevlisi olduğunu söylüyor ayrca ek olarak Bi yerde çalıştığını falan. Ama tatil günü çarşamba gunuymus. Haftasonu bile çalışıyormus yani. Ve google a yazinca hiç bişey bulamıyoruz çocuk hakkında isim Soyisim bile hatalı olabilir diye düşünüyoruz. Asİl sorumuz şu ki. Asistan olan birinin 2.5 yıldır asistan. Bölümün sitesinde adı neden yazmasin ve üniversite hacettepe yani uyduruk bi uni değil ihmal etti yazmadı diyelim. Kafam iz karıştı yardım ? Nasıl öğrenebiliriz

canım özelden yaz bana istersen. bende bir dönem ar.gör. olarak çalıştım. yardımcı olmak isterim

Internetten tanışmak bana hep şüpheli geliyor. Insan bazen yanındakine bile güvenemiyor

Canım bende ar görüm.ismini özelden yaz.sitede ismi olması lazım en azından tezi falan mıtlaka cıkıyor ismi cismi ünisi..
Hacettepe birde !!
Adam atıyor adım gibi eminim ismini yaz özelden

Araştırma görevlisinin ismi çıkmaz zaten ama pek inandırıcı gelmedi bana ek işte nasıl çalışıyor bu arkadaş?

Araştırma görevlisinin ismi çıkmaz zaten ama pek inandırıcı gelmedi bana ek işte nasıl çalışıyor bu arkadaş?
araştırma görevlisinin ismi çıkar. tamamen yalan dolan peşinde bir çocuk olduğundan bu kişinin ismi çıkmıyor

olayı çözdük arkadaşlar. yalandan ibaret olduğu ortaya çıktı. cevap yazacak diğer arkadaşlar için bilgi vermek istedim

Cangözüm bu arkadaş o bölümde öğrenci.hatta bir ay önce kaldığı dersten mazeret sınavına girmiş.istersen atayım kağıdını sana.

öyle bi ihtimal yok kabak gibi çıkması lazım.
hoca olduysa bugüne kadar tez falan vermiştir o da heryerde çıkar mecburi zaten yayınlamak vs.
adı soyadı yanlış olabilir.

çözülmüş olay bayılıyorum buraya

Yüksek lisans yapıyosa ar.gör. Demiş olabilir o zaman bulamazsınız doktora yapıyosa çıkabilirde çıkmayabilirde emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…