arkadaşlar bi yardımcı olursanız sevinirim

mabelkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
12
0
86
Adana
ben 15 mayısta adet oldum.adetim düzenlidir.geçen ay hsg çektirdim.temiz çıktı sonuçlar.ve nisan ayı korumalı ilişki yaşadık.ama dr rahmin ilerde ilişkiden sonra kalkma dedi.ben bu zamana kadar hep hemen kalkardım.bu ay öyle denedim.1 hafta falan düzenli ilişkiye girdik.şuan göğüs ayrım var.kasıklarım çok kötü ağrıyor.belim kopacak sanki.önceleri üşüttüm sandım.tamam karın ağrım bel ağrım falan tamamda göğüs ağrım nedendir ki? sadece hastalanmadan önce ağrırdı.sizce hamile miyim?inanın 2.5 yıldır çok istiyorum.

ben 15 mayısta adet oldum.adetim düzenlidir.geçen ay hsg çektirdim.temiz çıktı sonuçlar.ve nisan ayı korumalı ilişki yaşadık.ama dr rahmin ilerde ilişkiden sonra kalkma dedi.ben bu zamana kadar hep hemen kalkardım.bu ay öyle denedim.1 hafta falan düzenli ilişkiye girdik.şuan göğüs ayrım var.kasıklarım çok kötü ağrıyor.belim kopacak sanki.önceleri üşüttüm sandım.tamam karın ağrım bel ağrım falan tamamda göğüs ağrım nedendir ki? sadece hastalanmadan önce ağrırdı.sizce hamile miyim?inanın 2.5 yıldır çok istiyorum.

canım öncelikle şunu söliim hsg den sonra hamile kalan çok kişi var ki bende buna dahilim 1 sene sonra kaldım hamile olma olasılığın vardır mutlakada anca yumurtlama tarihindesin gibi geldi bana ben hamile olduğum ay erkenden adet belirtileri yaşadım erken adet olcam derken olmadım:)inşallah bebeğin tutunmuştur sana bu ay olmasa bile ileriki aylarda olucaktır hsg nin etkisine inanıyorum kanda baktır diycem ama çok erken henüz biraz daha bekle bakalım eğer bi sorun çıkmadıysa gönlünü rahat tut umarım istediğin ve dilediğin şey gerçekleşirrr:))

15 mayısta adet olduysan hamile kaldıysan bile belirtiler icin cok erken sanırım
benim 19 nisandı adet tarihim ve 4 mayıs civarı daha yumurtlama günümdü yani adetimden 15 gün sonrası anca yumurtlama günümdü
kac günde bri adet oluyorsun bilemem ama arkadasın dedigi gibi daha yumurtlama isaretleri olabilir bunlar siz calısmaya devam edin bence bu günlerde.

arkadaşlar teşekkür ederim vermiş olduğunuz cvplar için.ben en iyisi biraz daha bekleyim.belki de psikolojiktir.

Back
X