Doğuma Hazırlık :))arkadaşlar bi yorum yapın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kayabebe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
538
9
96
Adana
bu cinsiyet tahmin edilirken ultrasyonda kız çocuğunda çizgi felan oluyormuş bu ne demek anlamadım

bu cinsiyet tahmin edilirken ultrasyonda kız çocuğunda çizgi felan oluyormuş bu ne demek anlamadım

bebeklerin cinsiyetleri oluşurken bacak aralarında genital tuberkul denen bölümden bahsediyosun eğer o bölgenin görünümü çizgi şeklinde ise kız yukarıya doğru dik bir görünüm veriyosa erkek diyo dr lar.......yani bacak aralarındaki açıdan bahsediyosun

ne cahilim demi canım peki bu bize verilen ultrasyon resminde belli olurmu ki?

arkadaş anlatmış ne olduğunu ne kadarlıksın ben 15 haftalığın kzım oluyor öğrendim hayırlısı sağlıklı olsun bebeğin genital organı 12 haftadan itibaren oluşmaya başlıyor uzman doktor anlıyor

Evet arkadaşlar bende 13 haftalık hamileyim ve cinsiyetini öğrendik. yani doktorumuz %70 kız dedi. bebeğin duruş pozisyonu ve doktorla alakalı sanırım.ve biz doktorumuza çok güveniyoruz.2 hafta sonra gidip kalan %30 luk kısmı kesinleştireceğiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…