Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bilginiz varsa ltfen benimle paylaşın çok üzgünüm ...
AMNİYON SIVIM FAZLA 1GÜN HASTANEDE YATTIM.ERKEN DOĞUM RİSKİM VAR ((( İLaç tedavi için dil altı verdi ilaçlar ....benim gibi olanlar varmı ????(
lütfen yazın
Merhaba.Öncelikle geçmiş olsun.Ben geçen hafta boyunca hastanede yattım erken doğum riskiyle.Benim yatış sebebim farklıydı ancak yanımdaki hasta amniyon sıvısı fazla olduğu için erken doğum riski yaşıyordu sizin gibi.25 haftalık hamileydi.Hatta onun baskıdan dolayı rahim ağzında açılma vardı.Ona fitil verdiler 2 gün o fitili kullandı ve suyu normal seviyeye geldi 2 günde.3.gün taburcu oldu.Sizede acil şifalar diliyorum.
geçmiş olsun ...ben de amniyon sıvısı az dr normalden az dedi..takip edecekmiş sürekli..rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..
AMNİYON SIVIM FAZLA 1GÜN HASTANEDE YATTIM.ERKEN DOĞUM RİSKİM VAR ((( İLaç tedavi için dil altı verdi ilaçlar ....benim gibi olanlar varmı ????(
lütfen yazın
Geçmiş olsun. Komşum 32. haftada onunda Amniyo sıvısı fazla çıkmış. Doktor Şekerden olduğunu söylemiş. Nasıl bir yol izleyecekler bilemiyorum ama çokda endişeli değil doğrusu..
benimde şekerim sınırda veya biraz üstünde çıkıyor. korkup dktora kilosunu kontrol etmesini söyledim 2 hafta ileride ama bu haftalarda böyle olması normal dedi hala korkuyorum şeker yüzünden iri bir bebek olcak diye. ama sıvıyla ilgili bişi demedi yarın onada baktırıyim barii. bu arada bugün şeker yapçak ne varsa yedim ve tokluk şekerimi ecznede ölçtürdüm 99 çıktı çok mutluyumm inşallah böyle gider. 31+6 yım.