• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık arkadaslar bilginize ihtiyacim var....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

birgxuxl38

biricigim benim
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.423
7
116
38
Almanya
slm arkadaslar 2-3 gündür internete giremiyordum
sizleri cok özklemisim sanki hepiniz evimizden bi parca gibisiniz
benim size sormak istedigim beni taniyan arkadaslar zaten bilirler haziranin 5inde randevum var doktorda ama bu ay adetim yine gecikti ama ben hic bisey anlamadim gecikme degilde sanki düzensiz adetmi diye kafam cok karisiyor önceden adetlerim cok düzebliydi 31 günde bir adet olurdum simdi sizlere adet günlerimi yaziyorum eger yorum yaparsaniz cok sevinirim

23.01.2008
19.02.2008
15.03.2008
19.04.2008
ve hala adet olmadim yine kafam cok karisik yorumlariniza ihtiyacim var

bencede canım okadar önemli bir geceikme yok...adetlerin normal gibi.2-3gün sorun olmaz

bencede canım okadar önemli bir geceikme yok...adetlerin normal gibi.2-3gün sorun olmaz

haklisin canim ama bende iki hafta önceden gögüs agrilarim basladi ve simdi kabiz oldum umutlanmayim diyorum ama bilmiyorum biraz daha beklemem en iyisi galiba yada yarin test yapsam erkenmi olurki

canım 2 gün geçmiş en uzun adet dönemine göre yanlış hesaplamadıysam birkaç gün bekle ve sonra test yap.bu gecikmeler rahmin kendini hamileliğe hazırlamasından oluyor diye okumuştum.

canım her ay adet oluyorsun bu gayet normal arada günlerin oynaması birşey ifade etmez sonuçta oluyormusun her ay buna bak sen 1 ay yada 2 ay olmazsan bu düzensizliktir yada adet olursun bir hafta geçmez gene adet olursan buda düzensizliktir... sen sıkma canını dok git hamiş kalırsın sen sıkma canını a.s.

canım benim doktorumun bana söylediği
adetin bir hafta kadar gecikebilmesi ya da erken olması normalmiş
önemli olan bir haftadan fazla olan gecikmelermiş.......

slm arkadaslar 2-3 gündür internete giremiyordum
sizleri cok özklemisim sanki hepiniz evimizden bi parca gibisiniz
benim size sormak istedigim beni taniyan arkadaslar zaten bilirler haziranin 5inde randevum var doktorda ama bu ay adetim yine gecikti ama ben hic bisey anlamadim gecikme degilde sanki düzensiz adetmi diye kafam cok karisiyor önceden adetlerim cok düzebliydi 31 günde bir adet olurdum simdi sizlere adet günlerimi yaziyorum eger yorum yaparsaniz cok sevinirim

23.01.2008
19.02.2008
15.03.2008
19.04.2008
ve hala adet olmadim yine kafam cok karisik yorumlariniza ihtiyacim var

arkadaslarinin dedigi gibi birgul, biraz daha bekle bir kac gunun oynamasi normaldir birde ben sunu eklemek istiyorum eger dogum kontrol hapi kullandiysan ve yeni biraktiysan oda oynatabilir adet gunlerini vucudunun alismasi lazim. umarim diledigin gibi olur bizi haberdar et kendine iyi bak a.s.Şeniz

canım birgülüm..nerdesin sen ne zamandan beri..:sm_confused:geçen ayda sende böyle bir gecikme olmuşdu yalnış hatırlamıyorsam:uhm:bence birkaç gün daha bekle..acele etme..:teselli:

selam benim de senin gibi gecen aydan basladi gecikmem ,gecen ay ilk defa 3,4 gun gecikdi,bu ay ise 2 gun gecikmeyle geldi reglim ,normalde benim siklusum 29 ceker duzenlidir yani bence mevsimden oldugunu dusunuyorum ,bahar ayina girerken olabilirmis böyle gecikmeler,belkide adacayindan mi diye dusunuyorum cunku 2 aydir adacayini duzenli icmesemde 4,5 gun 2 ser bardak icdim herkezin duzene girerken sikluslari benimki ters tepki yapdi galiba bir daha icmiyecegim adacayini,

canım birgülüm..nerdesin sen ne zamandan beri..:sm_confused:geçen ayda sende böyle bir gecikme olmuşdu yalnış hatırlamıyorsam:uhm:bence birkaç gün daha bekle..acele etme..:teselli:

canimm benim evet gecen ayda ayni böyle olmustu bu ay zaten karar aldim pazar gününe kadar bekleyecegim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

yorumlariniz icin cok saolun arkadaslar bende biraz daha bekleyecegim zaten pazar günüde adet olmazsam ozaman yapacagim testi hepimizin hakkinda hayirlisi olsun bu arada hoppidi gözün aydin gelininiz hamileymis ALLAH anali babali büyütsün

Bencede beklemeye devam et. İnsan hamilelik psikolojisine girince oluyor bazen böyle şeyler.
Benimde ilk denediğimiz aylarda düzenim çok bozulmuştu ama sonra yine eski haline döndü. Mevsim geçişinden de olabilir tabii. Bunlar hep etken çünkü.

Testi yaparsan, bizi haberdar et! a.s.

birgülcüm bir kacgün birsey ifade etmez sen kendini sitrese sokma insallah birgün hamile kalacaksin benimde gecikti en son 29.3 idi halen olmadim ben neyapam bilmiyorum öptüm canim

birgülcüm bir kacgün birsey ifade etmez sen kendini sitrese sokma insallah birgün hamile kalacaksin benimde gecikti en son 29.3 idi halen olmadim ben neyapam bilmiyorum öptüm canim

test felan yapmadinmi canim?
benim hic okadar gecikmez bence test yap okadar gecikmesi bence normal degil yada doktora gitsene sebeb neymis ögrenirsin benim adet bu zamana kadar hic gecikmedi bi gecen ay gecikmisti 6 gün o yüzden bu ay da öyle olmus olabilir diye bekliyorum

kızlar benim de adet tarihim 19 mayıs ama daha olmadım,hiçbir belirti de yok :( bu yüzden cesaret edip test yapamıyorum

Back
X