Darp raporunu verip 3 senelik derdimi anlatsam nolacak? amacın ne o zaman?3 senelik evliyim ve eşimden defalarca ailesinin dolduruşu yüzünden şiddet gördüm.. en son 2 gün önce oldu. Bende apar topar otogara binip kimseye bisey soylemeden annemlerin yaşadığı sehre geldim. Bugün yüzümdeki morluklar yüzünden hastaneye gidip darp raporu aldım. Darp raporu elimde su an ama karakola goturmedim. Aramızda boyle bi olay yasayan vardir diye düşünüp derdimi açmak istedim.. Darp raporunu karakola versem nolacak arkadaşlar. Ben mahkemeyle falan uğraşmak istemiyorum. Yani etrafımda böyle olayi cok gördüm ama polisler darp eden şahsı evinden alıp ifadesini aliyolardi pisman mısın falan. Eşim birde utanmadan eşimle kızım kayıp diye ilan vermiş.polisler babami aramis kızınız kayip diye. Babamda demis kızım kayip degil burda. Ifade vermek için kayip ilanini yok etmek icin karakola gidip ifade verdim. Beni hep dovdugu icin kaçtım dedim.Darp raporunu gosterdigimdeyse bunun için ayri ifade vereceksin dosya açıp savciliga gönderecez dediler.. Darp raporunu verip 3 senelik derdimi anlatsam nolacak? Anlayan bilen varsa yorum bekliyorum
Kadın soruyor işte ne olacak ne?Darp raporunu verip 3 senelik derdimi anlatsam nolacak? amacın ne o zaman?
ne olacak, şikayetçi olacak boşanacak ama ben ne yapmak istediğini anlamadım doğrusu...Kadın soruyor işte ne olacak ne?
Arkadaslar beni kınamayin ama amacım boşanmak değil.. Gözünü korkutmak istiyorum.. Evim baska sehirde ve burdaki polisler oradaki polisleri arayip gizli gizli konuştu. Ne söylediler bilmiyorum. Kayip bulunma dosyasina da ifade verdigimde eşimden şiddet gördüm kaçtım dedim. Polisler yüzümdeki morluğu gördü zaten. Şimdi verdiğim ifade eşime aktarilir mi? Yine ifadeye çağırırlar mı eşimi?
Arkadaslar beni kınamayin ama amacım boşanmak değil.. Gözünü korkutmak istiyorum.. Evim baska sehirde ve burdaki polisler oradaki polisleri arayip gizli gizli konuştu. Ne söylediler bilmiyorum. Kayip bulunma dosyasina da ifade verdigimde eşimden şiddet gördüm kaçtım dedim. Polisler yüzümdeki morluğu gördü zaten. Şimdi verdiğim ifade eşime aktarilir mi? Yine ifadeye çağırırlar mı eşimi?
Gözü korkmasi yerine ifadeye çağrıldığı için daha çok bilenmesin size? Kınamıyorum da yüzünüzü , gözünüzü morartan "adamdan" niye boşanmayı düşünmüyorsunuz yahu..Arkadaslar beni kınamayin ama amacım boşanmak değil.. Gözünü korkutmak istiyorum.. Evim baska sehirde ve burdaki polisler oradaki polisleri arayip gizli gizli konuştu. Ne söylediler bilmiyorum. Kayip bulunma dosyasina da ifade verdigimde eşimden şiddet gördüm kaçtım dedim. Polisler yüzümdeki morluğu gördü zaten. Şimdi verdiğim ifade eşime aktarilir mi? Yine ifadeye çağırırlar mı eşimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?