Arkadaşlar bir akıl verin..

ilkayy01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
19
14
3
28
3 senelik evliyim ve eşimden defalarca ailesinin dolduruşu yüzünden şiddet gördüm.. en son 2 gün önce oldu. Bende apar topar otogara binip kimseye bisey soylemeden annemlerin yaşadığı sehre geldim. Bugün yüzümdeki morluklar yüzünden hastaneye gidip darp raporu aldım. Darp raporu elimde su an ama karakola goturmedim. Aramızda boyle bi olay yasayan vardir diye düşünüp derdimi açmak istedim.. Darp raporunu karakola versem nolacak arkadaşlar. Ben mahkemeyle falan uğraşmak istemiyorum. Yani etrafımda böyle olayi cok gördüm ama polisler darp eden şahsı evinden alıp ifadesini aliyolardi pisman mısın falan. Eşim birde utanmadan eşimle kızım kayıp diye ilan vermiş.polisler babami aramis kızınız kayip diye. Babamda demis kızım kayip degil burda. Ifade vermek için kayip ilanini yok etmek icin karakola gidip ifade verdim. Beni hep dovdugu icin kaçtım dedim.Darp raporunu gosterdigimdeyse bunun için ayri ifade vereceksin dosya açıp savciliga gönderecez dediler.. Darp raporunu verip 3 senelik derdimi anlatsam nolacak? Anlayan bilen varsa yorum bekliyorum

Lanet pislik herif
İçeri attır onu da içerde bi benzetsinler.

Yüzsüz herif birde kayıp ilanı mı vermiş
Siz derdinizi özet olarak da anlatsanız eşinizi bir güzel ifadeye çağırırlar mutlaka, darp raporu da var uzaklaştırma cezası da alır büyük ihtimalle.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazar buraya.

Darp raporunu verip 3 senelik derdimi anlatsam nolacak? amacın ne o zaman?

Şikayetçi olursanız kesinlikle ceza alır. İlk etapta uzaklaştırma da verirler.Boşanma davası açarsanızda şiddet gördüğünüzün kanıtı olarakta bu darp raporu ve bu konu ile ilgili şikayetiniz mahkemede haklı gerekçe olarak görülüp hakimin karar vermesinde etkili oluyor.Çok yakınım aynı şeyleri yaşadı ondan biliyorum.

şikayetçi olmayacaksanız sizi öldürünce hortlayıp mı şikayetçi olacaksınız? şikayetçi olmayıp sineye çekip mutlu mesut devam edecekseniz ne diye rapor aldınız evden kaçtınız? gidin şikayetçi olun doğru düzgün.

Arkadaslar beni kınamayin ama amacım boşanmak değil.. Gözünü korkutmak istiyorum.. Evim baska sehirde ve burdaki polisler oradaki polisleri arayip gizli gizli konuştu. Ne söylediler bilmiyorum. Kayip bulunma dosyasina da ifade verdigimde eşimden şiddet gördüm kaçtım dedim. Polisler yüzümdeki morluğu gördü zaten. Şimdi verdiğim ifade eşime aktarilir mi? Yine ifadeye çağırırlar mı eşimi?

Şikayetçi olun. Raporunu da almışsınız, ailenizin de sizinle anladağım kadarıyla. Baya adım atmışsınız.
Buradan geri adım atarsanız iki yıl sonra 5 yılımı mı anlatayım, daha sonra da 10 yılımı mı anlatayım diye devam eder.
Nolur geri adım atmayın.

Çağırırlar sanırım. Ama gözü korkmaz, siz korkarak hayatınıza devam edersiniz bence.

Gözü korkmasi yerine ifadeye çağrıldığı için daha çok bilenmesin size? Kınamıyorum da yüzünüzü , gözünüzü morartan "adamdan" niye boşanmayı düşünmüyorsunuz yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…