Arkadaşlar bir bakar mısınız? korkuyorum..

merve9596

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
35
1
1
30
Arkadaşlar 27 gün önce burun estetiği oldum. Burun ucumda sola doğru yamukluk var. Korkuyorum. Şişliklerden midir? Korkmalı mıyım? Sizin de başınıza böyle birşey geldi mi? Geldi de düzeldi mi? Lütfen cevap verin.

Benim 21. günüm, alçıdan çıkınca bariz bi şekilde sağa doğru yamuktu ama suan öyle bir sorun yok.Korkma o içerdei beze ve şişliklerden kaynaklı

Bende ayni durumdayım bugün 23. Günüm ama ÇOĞU kişinin başına gelmiş . Doktorum da geçeceğini söyledi

Benim de 24.günüm. Burun ucunda yamukluk var ve şişlikten kaynaklanıyormuş. Ben de baya telaş yapmıştım ama doktorum şişlikten kaynaklandığını söyledi. Başta ben de emin olamadım ama yavaş yavaş iniyor gibi ve o yamukluk da daha az hale geliyor. Düzelir şişlikler azaldıkça. Korkma. Geçmiş olsun :)

Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Alçı çıktıktan sonra bi yamukluk farketmemiştim. Son 1 haftadır falan ya da biraz daha fazla sanırım, farkındayım bunun. Şişlikler inince daha da yamulmaz dimi düzelcegine. Tecrübesi olan var mı? lütfen cevap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…