Arkadaşlar bir bakar misiniz?

sezenc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
380
227
23
23
Şu burnun kalin derili ince derili olma olayini anlayamadım ben nasil anlasilir?Ayrica kalin derili arkadaslarim yaptırip pişman oldunuz mu?Lutfen konu hakkinda bana bilgi verin.Simdiden teşekkürler.

doktora gidince o söyler canm derinden şu an kıkırdakların belli oluyomu yoksa tombul bi görüntümü var?
kalın derili olunca ödem daha fazla oluyor bide alttaki yapı ne kadar güzel olursa olsun derin kalın olduğu için tam belli olmuyor diyorlar ama sitede aratırsan kalın derili olup çok güzel buruna sahip olanlar var ameliyatla deriyi inceltebiliyolar bence sıkıntı yapma iyileşme sürecin daha uzun olabilir o kadar

doktora gidince o söyler canm derinden şu an kıkırdakların belli oluyomu yoksa tombul bi görüntümü var?
kalın derili olunca ödem daha fazla oluyor bide alttaki yapı ne kadar güzel olursa olsun derin kalın olduğu için tam belli olmuyor diyorlar ama sitede aratırsan kalın derili olup çok güzel buruna sahip olanlar var ameliyatla deriyi inceltebiliyolar bence sıkıntı yapma iyileşme sürecin daha uzun olabilir o kadar
Buraya onden ve yandan foto aticam siz bakabilir misiniz?Anlayamadim çünkü.

20170518_182229.webp 20170518_182123.webp

Bana baya kalın derili gibi geldi ama bunu bence dokununca sen bile anlarsın yani benim orta kalın deriydi öyle kesinlikle kalındı diyemem ki doktorda ameliyat öncesi bu ne ki sen kalın deri görmemişsin demişti ama ve evet pişmanım çünkü şişlik inmesi bir dert yaptığı işin ortaya çıkması apayrı bir dert birde iyi bir doktor seçimi olmazsa kalın deri çok zor maalesef. Ben revizyon düşünüyorum dediğim gibi işinin ehli birini bulursan derin çokta sıkıntı olmaz. Kalın derinin çok küçültülmemesi gerektiğini derinin adapte olamadığını ben ne yazık ki şimdilerde öğrendim :(

Back
X