slm...
ben şu an 37 haftalık hamileyim.kısmetse on gün sonrasına sezeryan tarihimizi aldık.hamileliğim boyunca sigarayı bıraktım çok zorlandm ama bebek için ağzma bile sürmüordum.
ama son bir aydır kendime hakim olamıyorum ve o kdr içmememe rağmen son bir aydır günde 2 tane sigara içiorum maalesefirademe resmen yenik düştüm ve vicdan azabı çekiorum...
size sormak istediğim konu doktorum bugün bebeğimn kilosunun 3.200 gr ve 37.hftaya göre gayet iyi olduğunu söyledi.ama internetten yaptığım bikaç araştırmaya göre sigara içilen gebeliklerde hamileyken kilosu normal görünen bebekler düşük kilolu doğuyormuş.doğumdan önce söylenen kilosuyla arasında çok fark olur mu?
hem bebeğim için üzülürüm hem de ailem eşim filan kmse sigarayı içtiğimi bilmior o yüzden de çekiniorum.ameliyata grerken anestezi uzmanına sgara içmiorum demek zorunda kalacm mecburen çnkü eşim yanımda olacak.
off allahım kafayı ycem ne güzel bırakmıştım neden devamını getiremedim(((
( nolur bana bebeğni sevseydn içmezdn filan dye şeyler yazmayın inanın o kdr çok uğraştım ki o kdr ay direndim ama şmdi bildiğiniz sigaraya aşeriyor gibiyim.2 tane içiyorum en fazla ama onda bile daha fazlasını içmemek için savaşıyorum kendmle )
slm canim bende hamileligimden once icerdim sigarayi ama kendimi kesinledim eger birgun hamile kalirsam icmeyecem dedim ne zaman cift cizgiyi gordum sigarami cope attim o birakisla kizimi sutten kesene kadar hic icmedim,,,benim bi tanidigim vardi ben bunu sana soylemek zorundayim bunu bilirsen birakirsin belki,,,butun hamileligi boyunca sigara icti o kadar kizdimki icten ice zoruma gitti ictigi,,simdi cocugu hasta bagirsaklarinda be bobreklerinde sorunlar yasiyor cocuk ve bunun 100-100 nedeni ise ictigi sigara simdi kafasini vuruyo taslara ama is isten gecti gel yapma etme birak canin sigara istediginde baska birsey ye ic bu zor degil kardesim,,yenilme nefsine bebegini dusun birde sigara ictiginde bebeginin kivranip aci cektigini nefesinin daraldigini dusun oyle videolar var belki birakmana yardimci olur,,,bana kizma sakin ama birde bu sekilde bil duy zoruna gitsin inss birakirsin inss....