arkadaşlar bir bakarmısınız çok acil :(

grahambell3434

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
2
0
1
33
herkese merhaba ,öncelikle bu konuyu kendim içim açmıyorum hatta aranızda epey tepki gösterecek olanlar vardır. sırf bu konu için üye oldum :)
Arkadasım 21 yaşında , bir hata sonucu ilişkiye giriyor. ilişkiye girebilir bunda sıkıntı yok ancak evliliği düşünen biri çıktı karşısına ve şuan hızlı adımlarla ilerliyorlar.tabi yaptıgı hatadan bin pişman
sormak istediğim aranızda kızlık zarı dikimi yaptıran ya da yapay kızlık zarı kullananlar varmı? evet bana görede dünyanın en sahtekarca ve en gerizekalıca şeyi bana yüklenmeyin arkadaslar :)
kullananlar yorumlarını paylaşabilirlermi ? şimdiden teşekkürler

herkese merhaba ,öncelikle bu konuyu kendim içim açmıyorum hatta aranızda epey tepki gösterecek olanlar vardır. sırf bu konu için üye oldum :)
Arkadasım 21 yaşında , bir hata sonucu ilişkiye giriyor. ilişkiye girebilir bunda sıkıntı yok ancak evliliği düşünen biri çıktı karşısına ve şuan hızlı adımlarla ilerliyorlar.tabi yaptıgı hatadan bin pişman
sormak istediğim aranızda kızlık zarı dikimi yaptıran ya da yapay kızlık zarı kullananlar varmı? evet bana görede dünyanın en sahtekarca ve en gerizekalıca şeyi bana yüklenmeyin arkadaslar :)
kullananlar yorumlarını paylaşabilirlermi ? şimdiden teşekkürler

kullananlar yorumlarını paylaşsında, sanki aldığınız blendırdan memnun musunuz, yorumlarınız neler gibi sormuşsun, çok yoğun kullanılırmış gibi
galiba sitede bunun için başka bi bölüm vardı bence oraya bak

kullanıp yorum atacak kişi özelden yazsın madem , o kadar olumsuz ve eleştirel insanlarsınız ki. konunun yanlış oldugunu bende biliyorum ha kandırılmayı hakeden erkekler varmı evet bu zar kafalılar ama bunu eleştirmek şuan size düşmez .KULLANAN VARSA OLDUYSA YORUM YAPSIN DEDİM .

Kandirilmayi hakedenle de evlenmeye gerek yok. Arkadasinla evlenmeye de gerek yok. Iliskiye girebilir kimsenin gecmisi kimseyi ilgilendirmez ama yalan soyluyorsa ogrendigim an birakirim ben hic gozunun yasina da bakmam. Sen degilsen zar problemi olan bu ofke bu celal niye?:cool:
kullanıp yorum atacak kişi özelden yazsın madem , o kadar olumsuz ve eleştirel insanlarsınız ki. konunun yanlış oldugunu bende biliyorum ha kandırılmayı hakeden erkekler varmı evet bu zar kafalılar ama bunu eleştirmek şuan size düşmez .KULLANAN VARSA OLDUYSA YORUM YAPSIN DEDİM .

Yalan üzerine ilişki kurulmasın, adam anlamasa ne olacak Allah biliyor, kendisi biliyor. Keşke bunu kabul edecek , arkadaşını o olduğu için sevecek biri ile evlense.

Öyle bir topik vardı, şehir şehir doktor ismlerine kadar vs paylaşmışlardı oraya baksan daha iyi olur

Back
X