Doğuma Hazırlık Arkadaşlar bir bakın lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sahsultan1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
154
10
13
39
Hanımlar Allah nasip ederse ben Antalya da doğum yapacağım ve Antalya da özel bir doktora kontrol oluyorum yani kadının kendi yerine gidip geliyorum doğum için anlaşmalı olduğu hastahaneler var fakat biraz önce kafama bir şey takıldı bu şekilde olunca doğumda hastahaneye ayri doktora ayrı ucret mi veriliyor nasıl oluyor bu durum

canım benim bildiğim doğum için hastane masrafları ayrı anlaştığın doktorun alacağı ücret ayrı normal şartlarda.. ama bazı doktorlar hastane ile anlaşıyor hastaneye para veriyorsun onlar doktora ödeme yapıyorlar.. yine de hastanenin kendi doktoru olmadığı için daha tuzlu olacağını düşünüyorum.. sigortan varsa hastane ücretlerinin çok anormal çıkacağını sanmıyorum ama doktor ne ister bilemiyorum.. sen çok geç olmadan doktorunla da hastane ile de görüş fiyat al bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…