- Konu Sahibi sokoprenses
arkadaslar merhaba ben 1.5 yıllık evlıyım suan evlılıgımde hıcbır problem yok hatta daha da ıyıyz ama esmle 4 aylık evlıyken focebook denılen lanet sıtede bı kadınla yasıztıgını gordum tanısalım vs.vs. seyler yazısmıslar ıste tabı ben cok uzuldum ve ayrılmaya kalktım araya buyukler gırdı bu konuda kayınvalıdem ve kayınpderımın hakkını odeyemem ogullarına cok kızdılar be bızı barıstırdılar neyse aradan bayagı gectı esım cok uzgun oldugunu soledı ozurdıledı falan fılan barıstık ama bu arada benım dedem trafık kazası gecırdı o sıra ben ve esım onlarda kaldık 1 hafta tabı bu sırada afedersınız beraber olamadık focebookta dakı kadınla terbıyesız seylerde yazısmıstı herkes bundan olabılcegını soledı ama bız 1 hafta veya 2 hafta beraber olamayınca hemen bole mı yapması gerekıyo?sımıdede 8.5 aylık hamıleyım hersey yolunda gıdıo ama bende bı guvensızlık var yanı bu olaydan dolayı bıde sımdı beraber olamıyoruz ıster ıstemez aklıma gelıyor yıne yapıyormu dıye aklımdan bı turlu cıkmıyor annemde artık ole bıse yapmıyodur ben guvenıyorum artık damadıma dıyor ben karasızım ne olur sızde bı akıl verın!:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: