Arkadaslar bir derdim var ne olur yardım edın:(

sokoprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
253
3
96
Ankara
arkadaslar merhaba ben 1.5 yıllık evlıyım suan evlılıgımde hıcbır problem yok hatta daha da ıyıyz ama esmle 4 aylık evlıyken focebook denılen lanet sıtede bı kadınla yasıztıgını gordum tanısalım vs.vs. seyler yazısmıslar ıste tabı ben cok uzuldum ve ayrılmaya kalktım araya buyukler gırdı bu konuda kayınvalıdem ve kayınpderımın hakkını odeyemem ogullarına cok kızdılar be bızı barıstırdılar neyse aradan bayagı gectı esım cok uzgun oldugunu soledı ozurdıledı falan fılan barıstık ama bu arada benım dedem trafık kazası gecırdı o sıra ben ve esım onlarda kaldık 1 hafta tabı bu sırada afedersınız beraber olamadık focebookta dakı kadınla terbıyesız seylerde yazısmıstı herkes bundan olabılcegını soledı ama bız 1 hafta veya 2 hafta beraber olamayınca hemen bole mı yapması gerekıyo?sımıdede 8.5 aylık hamıleyım hersey yolunda gıdıo ama bende bı guvensızlık var yanı bu olaydan dolayı bıde sımdı beraber olamıyoruz ıster ıstemez aklıma gelıyor yıne yapıyormu dıye aklımdan bı turlu cıkmıyor annemde artık ole bıse yapmıyodur ben guvenıyorum artık damadıma dıyor ben karasızım ne olur sızde bı akıl verın!:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım takip et.mail şifresini iste msn adersinin şifresini iste.evde giriyorsa pcye geçmişini kontrol et.bende aynı şeyleri yaşadım hala takipteyim bırakmadım yakasını.tabi öncelikle faceebook sayfasını kapattım.şifresini değiştirdim.şimdi açarsa hamen haberim olucak.sıkı tutuyorum olayı.ama oda biliyorki eğer tekrarlarsa hatasını bir daha dönüşü olmayacak..

Artık doğumunuza az kalmış,bebeğinizi ve kendinizi düşünün..
Bir daha eşiniz yaparsa o zaman kararınızı verirsiniz..:teselli:

Hamilesin canım,en önemlisi şu an taşıdığın meleğin..
Bunları düşünme hiç.
Hamileliğinde etkisi var bu şekilde düşünmende ama senin stresin bebeğini çok etkiliyor..
Yazık günah o sebiye bunu hissettirme..
Doğumdan sonra gidişata göre hareket etmek en mantıklısı.
Hayırlı doğumlar diliyorum..

Arkadaşlara katılıyorum, artık bebeğiniz geliyor onu düşünmelisiniz.
Eğer böyle birşey yapıyorsa zaten kokusu çıkar, öncekinde çıktığı gibi.
ıçiniz rahat edecekse kontrollerinizi yapın ama çokta abartmayın.
Olmayan birşey için sıkmayın canınızı.

Bence de şu an bebeğinize odaklanın artık düşünmenin bir faydası değil zararı olur size...
Ayrıca eşinizle 1 hafta birlikte olamadığınız için böyle bir şeye kalkıştığını söyleyenlere de ne diyeceğimi bilemedim pess yani, erkek milletinin uçkuru bu kadar mı düşükmüş :mymeka:

bi karar verip tekrar barışmışsınz arttık geçmişe dönmek hem sizi hemde aile huzurunuzu bozucaktırr..
aldatan insan başta kendini aldatır ve hiçbirşey gizli kalmaz korkma bunlaaarı düşünme ama asla tedbiri elden bırakma...

arkadaslar hepınıze cok tesekkur ederım soledıklerınızde cok haklısınız sımdı hep bakıyorum ne msn adresı var nede focebook ta sayfası hep takıp edıyorum arada bı de soruyorum yok demı almadın adres falan dedım benım artık ole seylerde ısım olmaz bıtanem dedı bende acmadım artık konuyu ama dedım ya ınsan hazmedemıyor kızlar bu saatten sora bebegımı dusunmek zorundayım degılmı cok saolun

Bence de şu an bebeğinize odaklanın artık düşünmenin bir faydası değil zararı olur size...
Ayrıca eşinizle 1 hafta birlikte olamadığınız için böyle bir şeye kalkıştığını söyleyenlere de ne diyeceğimi bilemedim pess yani, erkek milletinin uçkuru bu kadar mı düşükmüş :mymeka:

malesef bıtanem malesef dusukmus :çok üzgünüm:

affedip devam etmişsiniz, üstüne birde hamile kalmışsınız. yani bu sizin seçiminiz, arkasında durmalısınız kararınızın.
bence bunları düşünmeyin, kontrol etmeyide bırakın. yapacak adama ne yaparsanız yapın engelleyemezsiniz çünkü.
fazla kontrol paronoyak yapar insanı, rahat nefes alamazsınız. siz şimdi sadece bebeğinize konsantre olun bence. kötü ihtimalleri sonra düşünürsünüz.
mutlu bir hayat diliyorum size... umarım herşey gönlünüzce olur.

affedip devam etmişsiniz, üstüne birde hamile kalmışsınız. yani bu sizin seçiminiz, arkasında durmalısınız kararınızın.
bence bunları düşünmeyin, kontrol etmeyide bırakın. yapacak adama ne yaparsanız yapın engelleyemezsiniz çünkü.
fazla kontrol paronoyak yapar insanı, rahat nefes alamazsınız. siz şimdi sadece bebeğinize konsantre olun bence. kötü ihtimalleri sonra düşünürsünüz.
mutlu bir hayat diliyorum size... umarım herşey gönlünüzce olur.

nede guzel yazmıssınız cok tesekkurler bende sıze mutluluklar dılıyorum umarım hayatınızda bolee sorunlar yasamazsınıza.s

Facebook Allah belanı versin.
Oh be rahatladım biraz. Hergün ortalama 3 konu okuyorum Facebook ile ilgili. paranoyak etti beni bu konular..

Ah canim benim.
Güven bir kez kirildiysa, tekrar cok zor kazaniliyor degil mi?
Cok zor gercekten ama sana bir tavsiyem var.
Bir yerden duymustum, umursamazlik bazen insani cok güclü kilarmis.
Umursamaz ol. Baska insanlarin (kocanda olsa) yapabilecekleri hatalarin sIkIntIlarini sen cekmek zorunda degilsin. Birak kim hata yapmissa veya hatanin esigindeyse o düsünsün. Sen temiz olda bu yeter.
Inan bana umursamazlik bu konuda cok ise yariyor. Ben bazen kendi kendime amaaaan salla gitsin diyorum. Önce cok zor, heleki benim gibi herseyi cok fazla düsünen biriysen. Ama basariyorsun.
Umursamazlik gercekten bazen en büyük silahin olabiliyor.

Facebook Allah belanı versin.
Oh be rahatladım biraz. Hergün ortalama 3 konu okuyorum Facebook ile ilgili. paranoyak etti beni bu konular..

Bu facebook'u hic sevmemisimdir. Üyeligimde olmadi hic bir zaman. Kardesimin var ondan biliyorum. Bir kac arkadasmin daha var. Diger arkadaslik sitelerinden farkli oldugunu söylüyorlar. Belki öyledir, ama sonucta orayi farkli amaclarla kullanan bir sürü insan var ve bu nedenlede benim gözümde diger arkadaslik sitelerinden hic bir farki yok.
Bakin, sonuclari ortada. :umursamaz:

Ne Msn in ne Facebook un ne de internetin suçu var, bunlar aldatmaya meyilli kişiye sadece araç oluyor, bunlar olmasa yapacak olan başka araçlar bulup yine yapar

facebookun suçu şu arkadaşlar..
1 karşınızdakine bağlı kalmıyosunuz, pcyi kapattığınız anda kişiler sizi bulamaz..
2 chat sitelerinin aksine kişiler listenizde hep kayıtlı ve resimlerini görüyosunuz..görsellik önemli tabi (!)
3 en önemlisi de kimliğinizi gizleyebiliyorsunuz..
kendine güveni olmayan, hayatı boyunca birine çıkma teklif bile edememiş tipler burada "kazanova, delikanlı, hızlı çapkın" vs. lakabıyla fink atıyor.. kendine yetememiş, ergenliğini tamamlayamamış tipler hemen bir kız bulup en azından sohbet ediip heyecan arama derdinde..
facebooku amacına uygun kullananlar üstüne alınmasın hemen...
ama facebook bu imkanları tanıdıkça dengesi bozuklar bunu kullanmaya devam edecektir...

çok haklısınız arkadaslar hepınız cok haklısınız katılıyorum artk yapacak bıse yok sormıcam ben de bundan sonra ne olursa olsun artk.

Back
X