• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bir şey sorabilir miyim?

hayat1moben1m

çikolataCaNaVaRı O_o
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
132
0
26
İstanbul
Öncelikle merhabalar ben aranıza yeni katıldım :) konunun yeri burası mı tam olarak bilmiyorum ama belki yardım eden çıkar :)
SABA TÜMER İLE BUGÜN programı vardı ve SEZEN AKSU katılmıştı belki izleyenler vardır hatta suanda da tv de . bi çok siteye baktım ama indirebileceğim bi yer bi site var mıdır bulamadım sizin aranızdan bilen var mı acaba? çünkü indirip bastan sona izlemek istiyorum. konunun yeri yanlışsa taşınabilir. şimdiden teşekkürler.

biraz bekle youtube'a verir onu birisi.. Bazı sitelerdede yayınlanıyorda site ismi vermek yasakmı değilmi bilmiyorum kendimi tehlikeye atamam:52:

youtube dan
sezen aksu saba tümer, diye arattır
oradan da ındırebılırsın

indirme programın yüklüyse sende

zaten video açılır açılmaz sorar sana indirsin mi
diye.

Son düzenleme:
youtube dan
sezen aksu saba tümer, diye arattır
oradan da ındırebılırsın

indirme programın yüklüyse sende

zaten video açılır açılmaz sorar sana indirsin mi
diye.

o bir program adı yandıııınnn sennnn:18: koooşşşşuuunnn koşşuunn burda reklamcı vaarr:33:

korkuuu:18::18::18::18: aayyy çok güldüümmm:52::52::35:

Son düzenleme:
ama ben şimdi bir sitenin adını versem o reklam olmuyormu? yaaa nedirrr buu öcü gibi korkar olduk reklammıdır değilmidir diye aaaaa:41::41:
reklam konusunda haklılar bence, reklamın ıyısı kötüsü olmazmış. her türlü reklamları yapılıyor sonra. youtube nın reklam olduğunu sanmıyorum, çünkü oradan bir sürü video ve şarkı paylaşıyoruz.
o bir program adı yandıııınnn sennnn:18: koooşşşşuuunnn koşşuunn burda reklamcı vaarr:33:

isim vermedim
herhangi bir indirme programı dedım:52::52::52::52:

reklam konusunda haklılar bence, reklamın ıyısı kötüsü olmazmış. her türlü reklamları yapılıyor sonra. youtube nın reklam olduğunu sanmıyorum, çünkü oradan bir sürü video ve şarkı paylaşıyoruz.

isim vermedim
herhangi bir indirme programı dedım:52::52::52::52:

ilk verdin sonra düzelttin:) şimdi yazamam onu reklam olar:52: reklam konusunda bencede haklılar emek veriliyor bu siteye para harcanıyor neden beleşe iş yapsınlar dimi ama forever kk:nazar::16::16:

ilk verdin sonra düzelttin:) şimdi yazamam onu reklam olar:52: reklam konusunda bencede haklılar emek veriliyor bu siteye para harcanıyor neden beleşe iş yapsınlar dimi ama forever kk:nazar::16::16:

aslında ilk başta verdiğim program isminin de reklama girdiğini sanmıyorum
ama baktım ki konu sahibi yok olmuş
bende bellı olmaz kendımı tehlıkeye atmayayım dedım:52:

Back
X