Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 7+2 hamileyim.ara ara iğne batmasi gibi batmalar oluyor karnimin. Alt kısmında.kotu birşey olmadığını biliyorum.ama sebebi nedir bilen var mı?
Arkadaşlar 7+2 hamileyim.ara ara iğne batmasi gibi batmalar oluyor karnimin. Alt kısmında.kotu birşey olmadığını biliyorum.ama sebebi nedir bilen var mı?
Canım. Biliyorum.ama neden oluyor yani orda ne oluyor da oluyor onu merak ediyorum.o.yuzden.ben çok araştırmayı seven nedenini çok merak eden bir insanım..:)
Döllenme ilk olusum rahim kasilmasi büyümesi adet olman gerekiyor ama olmuyorsun vücut o şekilde moda giriyor sanırım annesi bebeğin yerleşiyor kendine yer açıyor
Döllenme ilk olusum rahim kasilmasi büyümesi adet olman gerekiyor ama olmuyorsun vücut o şekilde moda giriyor sanırım annesi bebeğin yerleşiyor kendine yer açıyor