Arkadaslar bir sorum var :)

Akrepkralice

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
54
65
3
Yumurtlama donemi hergun iliskiye girdik eşimle. Ondan 6 gun snra bel agrisi, kasık ağrısı , bacak ağrısı , goguslerde agrı hareket edince sizlama var .. Kasıklarimda batma seklinde kramp gibi bir an geliyor gidiyor. Yemek yedikten snra boyle mide bulantisi ama hafif rahatsiz etmiyor.arti mide eksimeside basladi. Basim hafif hafif sallanir durur. Adet gunum sali günü yani adetime 4 gun kala ic camasirima kahverengi akinti geldi snra yokoldu. Evde yapilan testlerden limonla yaptim tortular dibe çöktü. Camasir suyuyla yaptim köpürdü.karbonatla yaptım dibe çöktü.geriye bir tek gebelik testi almadim.sadece umitsizlige dusmek istemedim adeti beklicem. Ama akintim hic yok. Suan adete 2 gün kaldi. Butun bunlara ragmen sizce benim halim nedir? Fikirlerini bekliyorum.uzun oldu hakkinizi helal edin.Allah razi olsun. :-(

Vücudun ben hamileyim diye bağırıyor gibi :-) istiyorsan inşallah öyledir ama psikolojik de olabiliyor yani cok istediğimiz için vücudumuz bize oyun oynayabiliyor. Bence kan testi ver rahatla umarım sonuç istediğin gibidir

Vücudun ben hamileyim diye bağırıyor gibi :-) istiyorsan inşallah öyledir ama psikolojik de olabiliyor yani cok istediğimiz için vücudumuz bize oyun oynayabiliyor. Bence kan testi ver rahatla umarım sonuç istediğin gibidir
Valla istiyoruz fakat o eski heyecan da kalmadi ya hep negatif cika cika 6 ayım bakalim. :-\

Canm inşallah hamilesindir ama bence yinede adet gününü bekle adetin gecerse bi test yaparsın az kalmis zaten :spor:

Yumurtlama donemi hergun iliskiye girdik eşimle. Ondan 6 gun snra bel agrisi, kasık ağrısı , bacak ağrısı , goguslerde agrı hareket edince sizlama var .. Kasıklarimda batma seklinde kramp gibi bir an geliyor gidiyor. Yemek yedikten snra boyle mide bulantisi ama hafif rahatsiz etmiyor.arti mide eksimeside basladi. Basim hafif hafif sallanir durur. Adet gunum sali günü yani adetime 4 gun kala ic camasirima kahverengi akinti geldi snra yokoldu. Evde yapilan testlerden limonla yaptim tortular dibe çöktü. Camasir suyuyla yaptim köpürdü.karbonatla yaptım dibe çöktü.geriye bir tek gebelik testi almadim.sadece umitsizlige dusmek istemedim adeti beklicem. Ama akintim hic yok. Suan adete 2 gün kaldi. Butun bunlara ragmen sizce benim halim nedir? Fikirlerini bekliyorum.uzun oldu hakkinizi helal edin.Allah razi olsun. :-(
Bence hemen test alıp yapın. Diğer testler açısından yorum yapamam inandırıcı gelmiyor bana ama ben reglime 4 gün kala sırf bel ağrısından şüphelendiğim için yaptım ve pozitifi gördüm. Hakkınızda hayırlısı

Test yaparsan silik de olsa çıkar. Bi kaç saat sıvı almadan test yap

Bence hemen test alıp yapın. Diğer testler açısından yorum yapamam inandırıcı gelmiyor bana ama ben reglime 4 gün kala sırf bel ağrısından şüphelendiğim için yaptım ve pozitifi gördüm. Hakkınızda hayırlısı
Aaa gercekten mi 4 gun kala mi ogrendin sen hemen cikiyor mu ya ??

Aaa gercekten mi 4 gun kala mi ogrendin sen hemen cikiyor mu ya ??
Çok silik olarak çıkıyor. Ertesi gün gittim kan verdim değerim 67 idi. Hatta 2 gün kala kanamam oldu sonra lekelenmeye döndü ama ben bir daha hiç test yapmadım. Hoş o gün inanana kadar 3 tane test yapmıştım :)

Belirtilerin psikolojiktir çok erken belirtiler için. Kan testi yaptırabilirsin varsa çıkar. Hayırlısı olsun.

Tiroid hastasiyim. Çalışmıyor. 5 ay biticek .biliyorum erken . ama iste 2 senelik evli olunca . nebilim ya

Bende sendenim canm. 75lik doz kullaniyorm üstelik prolaktinim bile yüksekti ama herşeyin başı stres. Şükür tiroid değerlerim düşünce hamile kaldım. İlaçlarini düzenli alıyormusun

50 kullaniyordum . düşmüştü. Dr kullanmaya devam et dedi. Sonra 2 ay kontrole gittim. 11.38 cikmis yine.duzenli kullanmama ragmen. simdilik 2 aydir 75 lik kullaniyorum yine gidip kan vercem. Dr da anlayamadi niye boyle oluyor diye. Olmazsa 100 e cikarcakmis.

Son düzenleme:
Back
X