- 8 Ekim 2016
- 268
- 43
- 98
- Konu Sahibi Nikimibulamadim
Yarin yumurtlama gunum 2 gunde bir iliski yasioruz bugun yasamalimiyim yoksa yarinmi onemli cok affiniza siginiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazen esim hazir olmuyor herkeste oluyormu bilmem esim tarafindan yasanamama durumu oluyor
Tesekkurler canim.kusura bkmayin utanarak soruyorum.bazen eslerde sertlesme sorunu oluyormu bi benim esime has bi ozellikmi diye sorguluyorum her istedigimiz an yasayamiyoruz bugun deli oldum kural gibi ugrastik olsun diyebugünu de değerlendir çünkü yumurtlama günü gelmeden 2 gün öncesi bile işe yarar spermler 2 3 gün kalabiliyormus sonra ertesi gün yani 2 gün sonra tekrar girersin eğer olabiliyorsa bu 3 günü de kullanın
Dr a gitmeyi denedi mi eşiniz? belki de yorgun ya da o an beyni dolu oluyorsa kendini veremiyordurTesekkurler canim.kusura bkmayin utanarak soruyorum.bazen eslerde sertlesme sorunu oluyormu bi benim esime has bi ozellikmi diye sorguluyorum her istedigimiz an yasayamiyoruz bugun deli oldum kural gibi ugrastik olsun diye
Strese giriyordur Belki deTesekkurler canim.kusura bkmayin utanarak soruyorum.bazen eslerde sertlesme sorunu oluyormu bi benim esime has bi ozellikmi diye sorguluyorum her istedigimiz an yasayamiyoruz bugun deli oldum kural gibi ugrastik olsun diye
Bunun icin dokt gitmis doktor sknti yok demis zaten surekli olmuyorda hergun degerlendirmek isteyince stres oluyor sanirmStrese giriyordur Belki de
doktorum bana yumurtlama günlerinde gün aşırı demişti. Ben de tedaviyle hamile kaldım .Bunun icin dokt gitmis doktor sknti yok demis zaten surekli olmuyorda hergun degerlendirmek isteyince stres oluyor sanirm
Bende onceden dusuk yaptim 3 ay sure.2 aydir o korunmiyorz olmadi bu ara yumurtlama donemi degerlendirmk istedim.hangi tedavi uygulndi canimdoktorum bana yumurtlama günlerinde gün aşırı demişti. Ben de tedaviyle hamile kaldım .
Benim kistlerim vardı. Doktor kontrolünde klomen kullandım. O söylüyor zaten tarihleri. O Ay da hamile kaldım zaten. Rabbim sana da hayırlısıyla nasip etsin insallahBende onceden dusuk yaptim 3 ay sure.2 aydir o korunmiyorz olmadi bu ara yumurtlama donemi degerlendirmk istedim.hangi tedavi uygulndi canim