Arkadaslar bir yorum

Tabii yarın daha mantikli ama bence en azindan yumurtlama haftasında bazen iki günde bazen ondan bir gün sonra tekrar ilişkide faydali. Hergün hergün değil tabiki

bugünu de değerlendir çünkü yumurtlama günü gelmeden 2 gün öncesi bile işe yarar spermler 2 3 gün kalabiliyormus sonra ertesi gün yani 2 gün sonra tekrar girersin eğer olabiliyorsa bu 3 günü de kullanın

bugünu de değerlendir çünkü yumurtlama günü gelmeden 2 gün öncesi bile işe yarar spermler 2 3 gün kalabiliyormus sonra ertesi gün yani 2 gün sonra tekrar girersin eğer olabiliyorsa bu 3 günü de kullanın
Tesekkurler canim.kusura bkmayin utanarak soruyorum.bazen eslerde sertlesme sorunu oluyormu bi benim esime has bi ozellikmi diye sorguluyorum her istedigimiz an yasayamiyoruz bugun deli oldum kural gibi ugrastik olsun diye

rica ederim. tatlim hmmm :işsiz: o konu hakkında birşey diyemem tabi öyle birşey yaşamadık o zaman zorlama yarın ile öteki gününü değerlendir

Tesekkurler canim.kusura bkmayin utanarak soruyorum.bazen eslerde sertlesme sorunu oluyormu bi benim esime has bi ozellikmi diye sorguluyorum her istedigimiz an yasayamiyoruz bugun deli oldum kural gibi ugrastik olsun diye
Dr a gitmeyi denedi mi eşiniz? belki de yorgun ya da o an beyni dolu oluyorsa kendini veremiyordur

Strese giriyordur Belki de

her gün değerlendirme o zaman her gün tabi ki zor olur ben genel bu durumda sandım o zaman 2 günde 1 yapın çok kasmayin Rabbim ol derse olur

Bende onceden dusuk yaptim 3 ay sure.2 aydir o korunmiyorz olmadi bu ara yumurtlama donemi degerlendirmk istedim.hangi tedavi uygulndi canim
Benim kistlerim vardı. Doktor kontrolünde klomen kullandım. O söylüyor zaten tarihleri. O Ay da hamile kaldım zaten. Rabbim sana da hayırlısıyla nasip etsin insallah

Canim yanlis bilinen bi bilgi gün asiri ilişki bayansa veya erkekte bi sorun varsa öneriliyor sperm kalitesinde sorun olmayan kişiler için geçerli değil anlayacagin . ben 3 gün üst üste denedim canim yumurtlama gününü bos geçirme ve ertesi gününü de degerlendir

Back
X