Merhabalar çok afedersin ama merak ettim kusura bakmayın öncelikle vajina ya parmak sokup gebelik anlaşıyormuş ya sert biseye değersen o rahimmiş adet olacakmışsın sonsuz boşluk varsa gebeymissin ya bi yerde okumuştum burda gene denedim bende ne sonsuz boşluk var ne de sert bisey yumuşacık nemli bisey var o ne peki ben bilemedim tam anlayamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi
Siz kendiniz anlayamazsiniz malesef. Koyden esiniz sehre gittiginde test alsin yapin. Ya da supheniz varsa siz hastaneye gidin cok mu uzak kaliyor size hastane?
kurcalamayın öyle enfeksiyon kapacaksınız, yara yapacaksınız. Sonra uğraşıp durursunuz. Köyde eczane vardır herhalde veya herhangi bir eczaneye ulaşım. Veya en kötü internet siparişi. Test alın. Böyle şeylerle uğraşmayın
Vajinal ultrason bile düşük tehlikesiyken sizin yaptiginiz bence hata. Adetiniz duzenlimi mesela her zaman gününde olurmusunuz yani duzenliyse bı kaç gün gecikme varsa muhtemelen hamile olabilirsiniz. Benim düzenim şaşmaz ve bı gün gecikti hamileliğimden emin oldum kan testiyle netlestirdik ama erken olduğu için ultrason cekilmedim. Cuma günü nasipse cekilcem. Lütfen böyle şeyleri yapmayın olan varsada yolunuza taş koymayın.