aslında forumdan bir üyeyim ancak utacımdan kendi nickimle yazamıyorum bile.nasıl başlarım bilmiyorum.sorun ailem.annemi kaybettim.babam sağ.işsizim babam beni hiç ama hiç dinlemiyor bi derdimi anlatsam naparsan yap ,sen bi adam olamadın deyip duruyor.iş bulamadım diye adam olamamışım.ablama gelince eve bile gelmiyor babam onu çok seviyor ona tapıyor va ablam çalıştığğını söylüyor eve gelmeme nedenini ben biliyorum ve duyduğum ve bir kerede şahit oldum malesef. ablam önüne gelenle yatıyormuş.annemden hiçmi utanmıyorsun dedim.sanane ne utanacağım sen kendine bak çirkin olduğun için seni hiçkimse istemiyor diye niye kıskançlık yapıyorsun dedi bana.evlenirim abuk subuk biriyle görürsün gününü dedi.ve bana vurdu.onun yüzünü bile görmek istemiyorum artık. bunları babaa anlatamam anlatsamda inanmaz.inanırsada ölür.çok çaresizim ne yapmam gerekiyor.ruh halim kötü olduğu yüzümden anlaşılıyor iş görüşmesine gitsem bu ne surat diyolar.kimse beni işede almak istemiyor. ve dahası akrabalara arkadaşlarımı arayıp 'bu gerizekalı kendine dert arıyor sakın ararsa muhattap olmayın demiş'herkes bana çok bunalımsın yeter diyor.diyemiyorum dedikodu olur diye herkesle yattığını.benim tek derdim annem bu utançla orda ne halde acaba bunları gördüğünü bliyorum.ne kadar utanıyordur içim sızlıyor.hergün mide ağrısı çekiyorum yemiyorum içmiyorum.nefret ediyorum neolur bana akıl verin ben bunlarrı başka kimseye anlatamam.yalvarırım.