Arkadaslar bu hamılelık cok zor zannatmıs bı bakın

aysemelek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
525
13
48
İzmir
Kızlar valla bız bu hamılelık boyunca ne yıcez bılmıyom sevdıgım hersey zararlı mıdye kokerec cıg kofte sevmıyom zten ama ne bıleyım gercı bebegım ıcın hersey yeterkı saglıklı olsunda cmlemızınkı ben hamılelıgımı ogrenmeden bı gunn once yarım ekmek kokerec yedım salam da yedım he hıc de yemem aslında salan sosıs sucuk ama yıcegım tuttu uzgunum cok suan ısallah zararlı degıldır bugunde kalamar tava yedım solemesı ayıptır ıyıce paranoyak oldum yaa bısey olmaz dımı

Kızlar valla bız bu hamılelık boyunca ne yıcez bılmıyom sevdıgım hersey zararlı mıdye kokerec cıg kofte sevmıyom zten ama ne bıleyım gercı bebegım ıcın hersey yeterkı saglıklı olsunda cmlemızınkı ben hamılelıgımı ogrenmeden bı gunn once yarım ekmek kokerec yedım salam da yedım he hıc de yemem aslında salan sosıs sucuk ama yıcegım tuttu uzgunum cok suan ısallah zararlı degıldır bugunde kalamar tava yedım solemesı ayıptır ıyıce paranoyak oldum yaa bısey olmaz dımı

salam sosis sucuk yeme, kokoreç pişmiş olacağı için sakıncası olmaz diye düşünüyorum

andean morelmen coktum sabah kahverengımsı akıntım geldı yatıyorum sımdı yarın doktorum cagrdı

canım sarımsı akıntım gelmişti bana da geçen gün ertesi günü gelmedi. doktora zaten muayene günüm gelmişti diye doktora gittim kalp atışını da duyduk zaten akıntıya fazla takılma ama koyuluğu önemli. kırmızı pembe kahverengi akıntının olmaması lazım. kahverengi akıntı demişsin ama eğer o sarı akıntının kurumuş hali de olabilir. kahverengiye de dönüşüyor ya sarı kuruyunca

canım sarımsı akıntım gelmişti bana da geçen gün ertesi günü gelmedi. doktora zaten muayene günüm gelmişti diye doktora gittim kalp atışını da duyduk zaten akıntıya fazla takılma ama koyuluğu önemli. kırmızı pembe kahverengi akıntının olmaması lazım. kahverengi akıntı demişsin ama eğer o sarı akıntının kurumuş hali de olabilir. kahverengiye de dönüşüyor ya sarı kuruyunca

benım zaten sarı gelıyordu bugun sabah wcyw gıttım peceteyı acık kahve tonlarında geldı ya nı sarımsı kahve yenı bı renk urettım:) hemen doktoru aradım yat dınlen dedı yarın ssabah erkenden cgrdı eger kırmızıya donerse dırek gıt yatıs al dedı ama sımdı sarıya dondu benım ısallah bı daha gelmez cok uzuldum cok.

Iyi pismis olduktan sonra sucuk yiyebilirsin sosisi da doktorum iyi haslanirsa demisti ama kesinlikle kokorec yeme dedi cunku malum neyden oldugu belli bebektr sende mikrop kaparsin dedi ben mc donalds da yedim sucuklu tostta yedim cok kasma kendini

sucuk yiyorum ben valla cok severim cunku sonucta pisiyo salam sosis te pisirdemen eskiden de yemezdim onlari aramiyorum ama sucuksuz olmazayrica cigkofte etsiz olandan guvenilir bi markaysa yiyorum bem sonucta icinde bulgur var baharat var etsiz yenilebilir bence ama kokorec ten emin olamadim ama guvendigin bi yerse iyice yikanmissa soniucta cokta kasmamali bence ya

Back
X