- 17 Temmuz 2021
- 8.422
- 26.422
- 498
Deniyorum canım adetin 9.günündeyim bat 15 aralık bakalım daha var:)Naptın canm Mfk deneyecektn aralıkta regl oldun mu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deniyorum canım adetin 9.günündeyim bat 15 aralık bakalım daha var:)Naptın canm Mfk deneyecektn aralıkta regl oldun mu.
Hadi bakalım hayırlısıyla:)öğle arası gidip alacağım artık bugün güzel haberler verebilirim inşallah :)
testi yapıp yazacağım son sigaralarımız olsun inşallah :))Bende öyle canm kahve sigara![]()
regl yeni bitti benmde bu ay olur ınsallah da sigarayı da brakırız
oğlumda öğrendgm an brakmstm hemen..
Test yap bnce. Umarım hamilesindir![]()
Hadi hayrlısı olsun ınsallah benimde 7.gün bugun başlicam. Karısımı almadım dvit3 aldm keçiboynuzu özü var. Onları kullanıp verdgı ılıskı gunlerinş degerlendrıcem bakalm ne olurDeniyorum canım adetin 9.günündeyim bat 15 aralık bakalım daha var:)
Ben adetin 4.günü başladım orta boy almıştım bitmek üzereHadi hayrlısı olsun ınsallah benimde 7.gün bugun başlicam. Karısımı almadım dvit3 aldm keçiboynuzu özü var. Onları kullanıp verdgı ılıskı gunlerinş degerlendrıcem bakalm ne olur![]()
Hayırlısı hepımız ıcın. Rabbim kolaylaştırsın inşallahBen adetin 4.günü başladım orta boy almıştım bitmek üzerebüyük boy alsak anca yetecek ama fiyatlar tuzlu biraz sürekli alınırsa
Ben dvit omega karışım devam ama folatı düzenli kullanamadım pek
Bakalım nasip kısmet ne çıkacak bahtımıza:)
Amin canımHayırlısı hepımız ıcın. Rabbim kolaylaştırsın inşallah![]()
![]()
Bende kahve sigara tüketiyorum canım suan bir şey yokken bosu bosuna vicdan yapma. Hayırlı olsun bu arada gebeliğintepki görmiyim diye yazmadım da kahve sigara vs vs çok var daha vicdan yapacağım şeylr :)
Ay maşallah çok mutlu oldumÇift çizgiyi gördüm sonunda kan verdim bekliyorum kaç çıkar acaba sonucum