• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bu soruyu sorduğum için lütfen bana kızmayın...

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
çok saçma gelecek biliyorum ama paylaşmadan duramayacağım.bana taaa geçen yıl misafir gelmişti.onlar baş örtüsü kullanıyor.şöyle küçük uçları renkli toplu iğnelerden kullanıyorlardı.unutmuşlar iğneleri bende.ben de perdeye takmıştım.geçende nasıl olcak bana diye başörtüsü taktım.iğneleri kullandım neyse.iğneyi de perdeye iliklemek yerine yattığım yatağın kenarına iliştirdim.sonra yatak çarşafımı felan değiştirdim ama iğneyi oraya taktığımı unutmuştum çok aradım iğneyi bulamadım :((( şimdi o iğne bir şekilde bana batar mı :((( ben yatarken yanlışlıkla gözüme felan batar diye korkuyorum :((( lütfen bişiler söyleyin :(( ve eğer saçmaladıysam tekrar özür dilerim.

çok saçma gelecek biliyorum ama paylaşmadan duramayacağım.bana taaa geçen yıl misafir gelmişti.onlar baş örtüsü kullanıyor.şöyle küçük uçları renkli toplu iğnelerden kullanıyorlardı.unutmuşlar iğneleri bende.ben de perdeye takmıştım.geçende nasıl olcak bana diye başörtüsü taktım.iğneleri kullandım neyse.iğneyi de perdeye iliklemek yerine yattığım yatağın kenarına iliştirdim.sonra yatak çarşafımı felan değiştirdim ama iğneyi oraya taktığımı unutmuştum çok aradım iğneyi bulamadım :((( şimdi o iğne bir şekilde bana batar mı :((( ben yatarken yanlışlıkla gözüme felan batar diye korkuyorum :((( lütfen bişiler söyleyin :(( ve eğer saçmaladıysam tekrar özür dilerim.

Fikir istediğin konuya bak :9: Ne güzel ama Allah başka dert vermesin :46:

Canım sen iyice ara tara, için rahat etmiyosa o yastıklar yerine başka yastık kullan, yatağa da bi tane koruyucu geçir, bşycikler olmaz :34:

Korkutmak istemem ama igne olayi sakaya gelmez. Ben 11 yasindayken yere dusmus bir ignenin uzerine basmistim, ve igne ayak kemigime saplanip kirilmisti. Ameliyat olmak zorunda kalmistim narkozlu. Yerinde olsam iyi bir arardirm ortaligi.

Korkutmak istemem ama igne olayi sakaya gelmez. Ben 11 yasindayken yere dusmus bir ignenin uzerine basmistim, ve igne ayak kemigime saplanip kirilmisti. Ameliyat olmak zorunda kalmistim narkozlu. Yerinde olsam iyi bir arardirm ortaligi.

canım arıyorum bulamıyorum.ben de çok korkuyorum iğnelerden :(

tamam kardeşim özür dilerim. canım çok sıkılıyor bu konuya :(( takıntı yaptım iyice :(

estağfirullah.. ne demek:42:
bence bu kadar takıntı yapmana değmez. bak ben de tesettürlüyüm. o kadar çok iğne kaybettim ki.. hiç biri henüz bana dönmedi..
tabii çocuk olmadan önceydi bunlar. şimdi çok daha dikkatliyim. evde çocuk olunca iş ciddileşiyor..

estağfirullah.. ne demek:42:
bence bu kadar takıntı yapmana değmez. bak ben de tesettürlüyüm. o kadar çok iğne kaybettim ki.. hiç biri henüz bana dönmedi..
tabii çocuk olmadan önceydi bunlar. şimdi çok daha dikkatliyim. evde çocuk olunca iş ciddileşiyor..

çok teşekkür ederim canım yorumun için.tamam çok canımı sıkmicam ama yatmadan şöyle bir yoklarım yatağı :)

iyice süpürün odayı, yatağı filan elektrik süpürgesiyle, elinizle yoklayın

Dik bir şekilde girmiş bile olsa bir şey olmaz, çünkü ucu sivri değil, boncuk gibi ya batmaz bence:44:

Miknatisla arayin ...supurun... Çarşaf yastiklarinizi degisin terlikle dolanin uyurken de göz bandi Takin bir süre...

Back
X