Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar bu test ne demek?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizkokusu123

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
180
59
13
25
Arkadaşlar hesaplarıma göre 29 veya 30 Mart yumurtlamam gerekiyordu. Test yapmayı bırakmıştım ama bugün yaptığım test bana çok tuhaf geldi. Adetime 9-10 gün var, bu testin daha silik çıkması gerekmiyor mu? Bence daha da silik çıkabilirdi. Siz ne diyorsunuz?

Eklentiler

• InShot_20210401_223313400.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20210405_231438.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 77
İkinci kez yumurtlama olabilir

Bende bir kez denemek için adete üç dört gün kala yapmıştım iki çizgide belirgindi tuhaf gelmişti banada

Bende bir kez denemek için adete üç dört gün kala yapmıştım iki çizgide belirgindi tuhaf gelmişti banada
Offf niye böyle çelişki oluyor ki daha 2-3 aydir çocuğumuz olmuyor ama herkes bana çocuğum olmuyormuş gibi davranıyor. İlk aydan hamile kalanları anlatıyorlar bana. Ne yapayım Rabbim ne zaman nasip edecek bilemeyiz ki? Eşim öyle düşünmüyordu ama bugün sanki çocuğumuz olmayacakmış gibi geliyor öyle hissediyorum dedi, galiba ümidi kesti, ümitsiz konuştu senelerce çocuk bekleyen var, ilk ay hamile kalınmadı diye kadınlara hemen sorunlu gibi davranıyor bazı insanlar, özellikle akraba kesimi

Canım sen onlara hiç bakma.biz 15 gün denemiştik çocuk için.esim o kadar denedik bizden çocuk olmaz dedi yıllarca.hagir abi sanki aylarca denedik alt tarafı 15 gün.

Yok be tatlım duyma sen onları kiminin 3 ay da olur kiminin 6 ayda olur kiminin bir yıl sonra olur .herkes hemen istediği ay hamile kalamiyorki ..siz dert etmeyin onları ..kimseyi ilgilendirmez...rabbim hayırlısını ve sagliklisini versin insallah

Allah razı olsun, iyiki varsınız hepiniz. Benim annemin de 7 ay olmamış hemen kısır demişler. Rabbim görüyor duyuyor biliyor bu bize yeter. İnşAllah, güzel duanız için çok teşekkür ederim...

Canım sen onlara hiç bakma.biz 15 gün denemiştik çocuk için.esim o kadar denedik bizden çocuk olmaz dedi yıllarca.hagir abi sanki aylarca denedik alt tarafı 15 gün.
Aslında daha çok strese sokuluyoruz, halbuki stresimizin olmaması lazım ama bazı insanlara bunu anlatamıyoruz maalesef. İyiki varsınız içim rahatladı biraz, demekki benimle aynı duyguları paylaşan birileri varmış. Acaba kilomdan dolayı mi olmuyor dicem ama 75 kiloyum 157 boyundayım. Benimle aynı boyda olup 100 üstü kiloda olan kız üçüzlere hamile kaldı. Çevrem hep kilolu ve hepsi hamile kaldı kısa sürede. Ben 5 aydır evliyim, ilk 2 ay çok ağır enfeksiyon geçirdim. 1 ay antibiyotik kullandım ve ekstra penisilin iğne vuruldum. Vajina girişim de yarılınca galiba tarih olarak yanilmiyorsam 1 aya yakında ilişkiye giremedik. Etti 2 ay. 2 ay boşa gitti yani. Artık rahat rahat ilişkiye giriyoruz aylar geçtikte. Bide vajinismus problemimde vardı onu da aştım çok şükür. Yani ilişkiye alışmak çok zor oldu benim icin. Daha ne yapayım ki artık Rabbime bıraktım

5 ay çok erken bile canım.sen onlara bakma.o kadar ilaç igne derken senin hormonlar bünye ne hale gelmiştir.bazilarinda evet hemen bebiş oluyor ama her bünye bir değil.daha başında son olur inşallah stres yapma.
Bence kiloyla alakalı değil.onu sil aklından.bide psikolojik olarak rahat olmamız gerekiyor kafaya takarsak olmaz canım.sen rahatla.

Allah razı olsun, içim dolup taşmıştı ve sanki içime su serpildi. Kafaya çok takiyordum çünkü. Ben Rabbime duamı edeceğim. Gerisini Rabbime bırakacağım. İnşAllah güzel haberler veririm, 9-10 günüm kaldı adete. Hadi bakalım Rabbim dualarımı kabul eder inşAllah

Benimde 10 günüm var bekliyorum bakalım.boyle beklemek de çok yoruyor ya.gunler gecmiyo bide düşünmek de istemiyorum ama akıldan cikmiyo.insallah güzel haberler veririz canım

Benimde 10 günüm var bekliyorum bakalım.boyle beklemek de çok yoruyor ya.gunler gecmiyo bide düşünmek de istemiyorum ama akıldan cikmiyo.insallah güzel haberler veririz canım
Günler geçmiyor, beklemek insanı çok yoruyor. Maalesef akıldan çıkmıyor. İnşAllah tez zamanda güzel haberlerle geliriz buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…